Поганий знак: що негайно слід зробити з речами з секонду - як не накликати біду
Поганий знак: що негайно слід зробити з речами з секонду - як не накликати біду

Поганий знак: що негайно слід зробити з речами з секонду - як не накликати біду

Екстрасенси кажуть, що купуючи речі в секонд-хенді можна перенести на себе біди попереднього власника. Главред з'ясував, як очистити речі від чужої енергетики.

Секонд-хенди в Україні стають дедалі популярнішими як серед молоді, так і для старшого покоління. У секонд-хендах часто можна знайти унікальні предмети, які важко знайти в звичайних магазинах, що додає їм особливої цінності для модників і тих, хто хоче виразити свій індивідуальний стиль. Однак, езотерики зазначають, що купуючи речі в секонд-хенді існує загроза отримати енергетику попереднього власника одягу. Про те, як очистити енергетику речі із секонд-хенду розповіла в ефірі YouTube каналу ясновидиця Ільміра Дербенцева.

Чи безпечно купувати речі на секонд-хенді

Екстрасенс запевняє, що одяг вбирає навколишню енергетику.

"Купили на ринку жовту футболку онукові моєї знайомої. Він то руку зламав, то з пальцем щось у нього, весь час із правого боку. Вона каже, я не можу зрозуміти, в чому справа. Я дивлюся на футболку, і бачу жінку яка її продала. Вона така злюща була. Навіть людина, яка її продає, свою інформацію накладає на речі", - наголошує ясновидиця.

Вона наголошує, що продавець не єдиний, хто залишає свій енергетичний слід на одязі.

"Хто їх робив, хто їх продавав, хто їх чіпав, до мене дивився - уся інформація залишається на будь-якій речі. Інформація зберігається дуже довго, якщо її не прибирати. І вона сильно впливає. Якщо ця річ людини з поганою вдачею, вона буде нести невдачу, тому що невдача має властивість перетікати. Везуча людина, якщо постійно носить цю річ, то вона може стати таким самим невдахою, як попередній власник цієї речі", - сказала вона.

За її словами, небезпечно оновлювати гардероб на секонд-хенді. Адже вгадати, кому належала та чи інша річ практично неможливо.

Як перевірити енергетику одягу

Екстрасенси радять, перш ніж купувати вподобаний одяг, перевірити його енергетику.

"Можна, наприклад, покласти речі так на пальчики і подивитися інформацію. Якщо рука тягнеться вниз значить на одязі є негативна енергія. Значить, вона збирає енергію.

Хто така Ільміра Дербенцева

Дербенцева Ільміра - екстрасенс, учасник "Битви екстрасенсів 9-й сезон" у Росії та переможець "Битви екстрасенсів 9-й сезон - "III Світова" в Україні.

Як очистити одяг від чужої енергетики

Експерти запевняють, щоб позбавити від нього одяг, потрібно увімкнути уяву.

"Найкращий засіб, щоб позбавити негативної енергетики будь-яку річ - це солона вода. Під час прання треба додавати жменю солі. Тобто, коли річ переться, сіль забирає всю негативну інформацію. А можна подумки уявити, що від неї йде світло. Ось ви бачите, що пішов стовп світла, і відразу пішла енергетика. І коли ви подумки це уявляєте, весь негатив іде з речі", - резюмує ясновидиця.

Дивіться відео про те, як очистити одяг від чужої енергетики:

Крім того, переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова в ефірі YouTube каналу "Все буде добре" зазначила, що якщо людина принесе щось у дім, як секонд-хенд, то обов'язково це підлягає очищуванню.

"Ви можете цю річ самі енергетично очистити. Великий таз ставиться або відро на повний місяць, наливається в нього вода. Солиться точно так само навхрест і замочується ця річ. Вранці вона витягується, переться, полощеться. Але річ має віддати негативну енергію місяцю. Це має відбуватися одну ніч", - радить вона.

Як зробити оберіг від зурочення

Якщо ви хочете зробити собі обереги на власні речі, або ж очистити їх енергетично, можна зробити вишивку хрестом, додає Олена Курилова.

"Берете ниточку червоненьку і беремо річ, ось там, де бирка і шиємо три червоні хрестики. Вишивка хрестиком - споконвічний захисний обряд. Моя бабуся вишивала мені рушник і він був хрестиком вишитий. І написано, кому люблю, тому дарую. Живіть за цим принципом усе життя. І всім, кого любите - трьома хрестиками вишивайте захист на одязі. Усе кратно трьом. Це гарний засіб навіть від пристріту. І хороший засіб очистити енергетично свою річ", - вказує вона.

Дивіться відео про те, як захистити речі від чужої енергетики:

Чи можна вдягати речі померлих

За словами переможниці "Битви екстрасенсів", передавати речі померлих - наша давня традиція і їх можна забирати собі.

"Тому що людина не вмирала в цій речі. Вона не жила, мала ланцюг якихось подій. Це ж не та річ, у якій вона померла. Це скоріше та річ, яка говорить про її життя. І якщо ви любили цю людину, якщо це вам дуже близька людина, то ця річ може нести позитивну пам'ять про неї й існувати навіть якимось оберегом", - говорить Олена Курилова.

Однак, вона наголошує, що речі від померлих людей можна приймати, якщо мова йде про близьких між собою людей.

Хто така Олена Курилова

Курилова Олена - експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси", суддя "Битва екстрасенсів", переможниця двох сезонів у шоу "Битва екстрасенсів" (2010, 2011).

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом