УІК запрошує видавців та книгарів обговорити потреби та виклики книжкової галузі
УІК запрошує видавців та книгарів обговорити потреби та виклики книжкової галузі

УІК запрошує видавців та книгарів обговорити потреби та виклики книжкової галузі

Український інститут книги спільно із проєктом RES-POL організовують публічне обговорення підсектора книговидання та книгорозповсюдження.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"13 червня о 16:00 відбудеться публічне обговорення підсектора книговидання та книгорозповсюдження, яке організовують Український інститут книги спільно sз проєктом RES-POL. Учасники обговорять ключові потреби та виклики книжкової галузі", - йдеться у повідомленні.

У міністерстві зазначають, що впродовж весни проєкт RES-POL провів низку глибинних інтерв’ю із гравцями та аналітиками галузі, а Український інститут книги організував дуже плідну стратегічну сесію для учасників ринку.

Обговорення відбуватиметься онлайн (в zoom), в режимі прямої трансляції на сторінці проєкту з можливістю коментувати.

Подія відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є відповідальністю громадської спілки «Центр регіональний розвиток» (ГС Агенції економічного розвитку PPV) і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Як повідомлялося, проєкт RES-POL - Rapid Expert Support for Culture and Media Policies in Ukraine (Швидка експертна підтримка політики у сфері культури та медіа в Україні), який фінансує Європейський Союз, стартував у лютому 2024 року і триватиме до березня 2025 року.

У фокусі RES-POL - чотири сектори: культурна спадщина, мистецтво і культура, креативні індустрії, медіа, а також 10 суттєвих питань розвитку культури.

Фото ілюстративне

Источник материала
loader
loader