Відомий продюсер підтвердив стосунки з новим бойфрендом - ніжні фото
Відомий продюсер підтвердив стосунки з новим бойфрендом - ніжні фото

Відомий продюсер підтвердив стосунки з новим бойфрендом - ніжні фото

Володимир Завадюк переконаний, що йому дуже пощастило з коханим.

Продюсер популярних українських телешоу Володимир Завадюк уже рік живе, як відкритий гей. Його приклад надихнув багатьох "вийти з шафи" і приймати себе, такими, якими вони є.

Зараз про своє кохання Завадюк говорить відкрито. Так у своєму блозі в Instagram він повідомив про те, що у нього з'явився новий бойфренд.

Пара в соціальних мережах опублікувала спільні кадри романтичної фотосесії, які підписала: "Сміливим завжди щастить". На фото вони обіймаються і тримаються за руки.

Коханого продюсера звати Павло Супрунюк. Вони знайомі понад рік, проте не відомо, коли саме почалися їхні стосунки. Ще рік тому, у червні 2023 року, Завадюк приходив на весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна в парі з українським дизайнером Артуром Кулаковським.

Володимир Завадюк камінг-аут - Володимир Завадюк з бойфрендом показали романтику / колаж: Главред, фото: instagram.com/zavaduk

Хто такий Володимир Завадюк?

Володимир Завадюк - український продюсер, керівник департаменту Big Brave Events, Big Entertainment Shows 1+1 Media та креативний продюсер проектів Голос, Голос. Діти, Танці з зірками, Маскарад, Lip Sync Battle. Був продюсером великих концертних шоу для таких зірок як: MONATIK, Дан Балан, Тіна Кароль, Океан Ельзи, Оля Полякова, Jamala та інші, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше ведуча 1+1 Марічка Падалко розкрила подробиці інтимного життя зі своїм чоловіком, журналістом і воїном ЗСУ Єгором Соболєвим. Зокрема вона зізналася, як війна та народження дітей вплинули на їхню близькість.

Також українська співачка Настя Каменських повідомила радісну новину - вона здійснила свою давню мрію, і не змогла не поділитися своїми емоціями з шанувальниками.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом