1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Один із підозрюваних у вбивстві 9-річної українки в Німеччині представив алібі
Один із підозрюваних у вбивстві 9-річної українки в Німеччині представив алібі

Один із підозрюваних у вбивстві 9-річної українки в Німеччині представив алібі

Чоловік з України - 55-річний Геннадій, якого підозрюють у вбивстві 9-річної дівчинки з України в Німеччині, зв'язався з журналістами і спростував усі підозри. Він представив штампи в паспорті, чек, а також нові зуби як свідчення того, що останніми днями він був у Стамбулі, де проходив лікування у стоматолога, пише BILD.

Геннадій уже надав свідчення поліції ФРН. Він визнав, що раніше був у зв'язку з матір'ю дівчинки. Вони познайомилися два роки тому у Німеччині та пробули парою п'ять місяців. Потім посварилися, чоловік навіть погрожував жінці. Але з самою Валерією він мав "хороші стосунки", а її загибель "ранить йому серце".

  • У вбивстві Валерії у місті Дебельн підозрюють двох чоловіків: колишнього хлопця її матері Андрія з Молдови та їхнього 55-річного сусіда Геннадія з України. Андрій із Молдови постійно проживав у Празі. За даними видання, у день вбивства він прибув до Дебельна і намагався зв'язатися з матір'ю дівчинки. Його досі не можуть знайти ані чеські, ані німецькі правоохоронці.
  • У середу, 12 червня, в лісі поблизу міста Дебельн у Саксонії знайшли тіло 9-річної Валерії. Вона зникла 3 червня дорогою до школи. До 2022 року дівчинка жила в Україні. Потім вона разом із мамою, сестрою та бабусею через війну переїхала до Німеччини. Батько дівчинки служить у ЗСУ. Розставання призвело до розлучення батьків. Наразі поліція взяла квартири мами та бабусі під охорону.
  • 12 червня поліція та прокуратура Саксонії підтвердили, що тіло дитини, знайдене у лісі, належить дев'ятирічній українці Валерії, яка зникла. 
Теги по теме
Германия Убийство ребенок
Источник материала
Поделиться сюжетом