У Києві затримали чоловіка, який вночі під час тривоги запустив салют
У Києві затримали чоловіка, який вночі під час тривоги запустив салют

У Києві затримали чоловіка, який вночі під час тривоги запустив салют

Поліцейські затримали чоловіка, який цієї ночі запустив салют у Солом’янському районі столиці під час повітряної тривоги.

Про це 14 червня у Фейсбуці повідомив відділ комунікації поліції Києва, передає Укрінформ.

«Сьогодні близько першої години ночі до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці у Солом’янському районі невідомі запускають феєрверк. У цей час у Київській області була оголошена повітряна тривога, тож гучні звуки та яскраві спалахи налякали мешканців багатоповерхівок. На місце події оперативно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції районного підрозділу», - зазначається у повідомленні.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів та встановили особу порушника - ним виявився 28-річний місцевий мешканець. Він пояснив, що запустив салют з нагоди дня народження свого товариша.

Дізнавачі Солом’янського управління поліції затримали фігуранта у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури йому готується повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій (ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України). Киянину загрожує до п’яти років обмеження волі.

Як повідомлялося, днями у столиці, на Оболоні, чоловік запустив салют з багатоповерхівки, за цим фактом відкрито справу.

Теги по теме
Киев полиция
Источник материала
loader
loader