5 незвичних способів використання бальзаму для губ
5 незвичних способів використання бальзаму для губ

5 незвичних способів використання бальзаму для губ

Для сухих та потрісканих губ, зволожувальний бальзам є незамінний косметичним засобом, який не втрачає своєї актуальності у жодний час та сезон. Взимку бальзам захищає губи від потріскування, а влітку такий засіб з SPF захищає губи від небезпечного УФ-випромінювання.

Однак, це далеко не всі можливості цього засобу і використовувати його можна не тільки на губах. Як саме ще може допомогти зволожувальний бальзам, дізнавались в OBOZ.UA.

Прибирає кучерявість

Коли волосся не вдається вкласти через ламкість та сухість пас, на допомогу приходить звичайний бальзам для губ. Цей засіб може розгладити втомлене кучеряве волосся, а також приборкати непокірні брови.

Пом’якшує кутикулу

Цей засіб чудово усуває сухість кутикули та повертає їй нормального вигляду. Якщо під рукою у вас немає масла для рук та кутикули, то цей засіб зможе зробити їх еластичними та запобігти зачіпкам.

Замість хайлайтера

Якщо ви звикли користуватись цим косметичним засобом, однак у найвідповідальніший момент він закінчився, то цей засіб здатен впоратись з його завданням. Бальзам для губ має блискучу та глянсову текстуру, яка додає блиск вашому обличчю, як і хайлайтер, а тому його можна використати у зоні вилиць, дуги амура та надбрівної кістки.

Прибирає плями від туші

Якщо у вас посипалась чи розмазалась туш, її можна прибрати за допомогою бальзаму для губ. Для цього візьміть трохи бальзаму на ватний тампон і обережно зітріть пляму. Зволожуючі олії в ньому допомагають легко очистити плями та не псують макіяж.

Заспокоює рани після гоління

Подразнення та рани після гоління також можна заспокоїти за допомогою цього косметичного засобу. Бальзам для губ прискорює загоєння ран та не викликає побічної реакції. Для цього можна нанести бальзам для губ, змішаний з невеликою кількістю вазеліну, на уражену ділянку, щоб обробити рану.

РанішеOBOZ.UA опублікував інформацію, без якої помади вадко уявити макіяж.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом