Чи буде бронювання для підприємств, які здійснюють міжнародні перевезення
Чи буде бронювання для підприємств, які здійснюють міжнародні перевезення

Чи буде бронювання для підприємств, які здійснюють міжнародні перевезення

За словами члена комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народного депутата Федора Веніславського, такі підприємства будуть підлягати бронюванню. Зауважимо, що вже зовсім скоро забронювати військовозобов'язаних можна буде через додаток Дія.

Що відомо про бронювання для підприємств, які здійснюють міжнародні перевезення

Веніславський заявив, що підприємства, які займаються міжнародними перевезеннями, будуть підлягати бронюванню. Питання полягає лише в обсягах цього бронювання.

Нардеп зазначив, що під час години запитань до уряду на засіданні Верховної Ради було озвучено, що в Україні десятки тисяч підприємств займаються вантажними і пасажирськими міжнародними та внутрішніми перевезеннями.

"Треба дуже виважено підходити для того, щоби, з одного боку, не втратити можливість функціонування таких підприємств. З іншого – залишити можливість поповнювати наші Збройні Сили і Сили безпеки і оборони", – наголосив Веніславський.

Економічне бронювання: останні новини

  • Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич запевнив, що в Україні обов'язково буде запроваджено економічне бронювання.
  • Новий законопроєкт передбачає, що кожне підприємство, яке сплачує підвищений військовий збір у розмірі 20 тисяч гривень щомісяця за працівника, матиме можливість забронювати цього працівника.
  • Варто зазначити, що раніше Мінекономіки визначило підприємства, де можна забронювати 100% працівників.
Источник материала
Поделиться сюжетом