Diablo IV: Vessel of Hatred – все, що потрібно знати про майбутнє DLC
Diablo IV: Vessel of Hatred – все, що потрібно знати про майбутнє DLC

Diablo IV: Vessel of Hatred – все, що потрібно знати про майбутнє DLC

Blizzard незабаром випустить великий додаток для Diablo IV під назвою Vessel of Hatred. Вже відкрито попереднє замовлення і стали відомі подробиці про DLC.

Буде кілька версій. Базова версія обійдеться в $40, але сама гра в комплект не входить, повідомляє джерело. Комплект Vessel of Hatred + Diablo IV коштуватиме $70. Також є версії за $60 та $90, які відрізняються лише бонусними нагородами.

Diablo IV: Vessel of Hatred / фото: скриншот Youtube

У стандартній версії буде вихованець Алькор (сніговий леопард), самоцвіт для Diablo Immortal та саме доповнення. У Deluxe-виданні додадуться собака, бойова кішка (як транспорт) та обладунки зі зброєю. Ultimate-видання включає 3000 платини, вихованця тигра, обладунки та декоративні предмети.

Крім того, у грі з'явиться новий клас - Спадкоємець духів, але подробиці про нього розробники розкажуть 18 липня.

Трейлер доповнення досить жорстокий. Для публічного показу рівень жорстокості трохи зменшили, але у грі буде оригінальна версія. З огляду на більшість інших трейлерів це виділяється.

Сюжет приведе нас у третій акт Diablo II, де ми билися з Мефісто серед джунглів Травінкала та Кураста. У грі під назвою Diablo поки що немає самого Діабло, але фанати будуть задоволені поверненням знайомих локацій. Джунглі – чудовий вибір, враховуючи, що снігові гори, болота, ліси та пустелі вже були.

У гру повертаються найманці – напарники, яких можна наймати, одягати та прокачувати. У них буде власне дерево вмінь, чого раніше не було у серії. Буде кілька різних класів найманців. Для кожного класу додадуть нові дошки Парагону, а також нові активні та пасивні вміння.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що відставай піднімати господарство, і поневоляти ворогів: анонсовано вихід "Civilization VII"

Источник материала
Поделиться сюжетом