Як схуднути за допомогою цукерок: 6 найкращих варіантів
Як схуднути за допомогою цукерок: 6 найкращих варіантів

Як схуднути за допомогою цукерок: 6 найкращих варіантів

Потурання солодощам при досягненні цілей схуднення - це не перше, що спадає на думку, коли хочеться солодкого. Однак помірність - це ключ до успіху, і, на щастя, існують здорові альтернативи, які допоможуть задовольнити вашу тягу до солодкого. За словами Eatthis, вся справа в тому, щоб знайти правильні варіанти, якими можна насолоджуватися, залишаючись на шляху до своїх цілей.

1. Кренделі M&M's

Спробуйте кренделі M&M's як смачну альтернативу оригінальній версії. Ці цукерки замінюють шоколадну серцевину на крендель, що призводить до зниження вмісту цукру та жиру. Не забувайте контролювати порції і насолоджуйтеся ними разом з чашкою чаю.

2. York Peppermint Pattie

Якщо м'ятний шоколад - ваша слабкість, зверніть увагу на мініатюрні шоколадні цукерки York. Три таких м'ятних ласощі містять приблизно стільки ж калорій, скільки ціла плитка. Окрім чудового смаку, м'ята діє як природний засіб, що пригнічує апетит і сприяє травленню.

3. Жувальні гумки Life Savers

Побалуйте себе фруктово-жувальною насолодою з Life Savers Gummies. Ці яскраві жувальні кільця - ідеальний вибір, адже на кожні 10 штук припадає лише 13 калорій. Незалежно від того, чи хочете ви малини, лимона, зеленого яблука або кавуна, ці жуйки подарують вам сплеск приємного смаку.

4. 100 Grand

100 Grand виділяється серед інших шоколадних батончиків, оскільки містить на 80 калорій менше. Для меншого перекусу розгляньте версію Fun Size, яка містить лише 95 калорій і чотири грами жиру.

5. Hershey's Kit Kat

Відчуйте чудове поєднання шоколаду та хрусткої смакоти з цукерками Hershey's Kit Kat. Завдяки своїй легкій вафельній основі ці цукерки заощаджують калорії та жир порівняно з більш щільними батончиками, наповненими карамеллю, арахісовим маслом, мусом або горіхами.

6. Hershey's Take 5

Hershey's Take 5 - це ідеальний батончик, що пропонує чудове поєднання вершковості та хрусткості. Завдяки поєднанню шоколаду, карамелі, арахісового масла, кренделів та арахісу, ця цукерка містить лише 210 калорій. Хоча арахісове масло може бути перероблене, воно також містить корисні жири та білки, завдяки чому ви почуватиметеся більш ситими порівняно з іншими батончиками без цих елементів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як змінити свій план схуднення, щоб досягти стабільних результатів.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом