Іспанія – Хорватія: всі подробиці матчу Євро-2024
Іспанія – Хорватія: всі подробиці матчу Євро-2024

Іспанія – Хорватія: всі подробиці матчу Євро-2024

Триразовий чемпіон Європи збірна Іспанії у суботу, 15 червня, проведе стартовий матч континентальної першості у Німеччині. "Фурія роха" відкриє турнір поєдинком проти команди Хорватії у квартеті В, де також виступають діючі переможці італійці та албанці.

Зустріч приймає головна арена Євро-2024 – Олімпійський стадіон у Берліні. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Іспанія – Хорватія. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ ІСПАНІЯ – ХОРВАТІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

ПРОГНОЗ НА ІСПАНІЯ – ХОРВАТІЯ

Фаворитами протистояння вважаються іспанці. Ставки на їх перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,91. Нічия оцінюється котируванням 3,40. А показники на успіх хорватської команди сягають рівня 4,33.

СУДДІ НА ІСПАНІЯ – ХОРВАТІЯ

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів із Англії, яку очолює Майкл Олівер. Йому допомагатимуть лайнсмени Стюарт Берт та Деніел Кук. Роль четвертого рефері виконає Ентоні Тейлор.

Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Стюарт Еттуелл.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Луїс де ла Фуенте, головний тренер збірної Іспанії:

– Головна мета завжди одна – боротися та постаратися перемогти. Я переконаний, що ми зможемо поборотись за титул. Проте переможець може бути лише один, а добрих збірних, здатних здобути цей трофей, чимало. Я думаю, що ми готові, але ми все ще маємо час для зростання і вдосконалення, щоб отримати команду, яка побореться за титул.

Златко Даліч, головний тренер збірної Хорватії:

– Ми потрапили до найскладнішої групи, і всі це знають. Гарний старт має вирішальне значення. Пам'ятаєте чемпіонат світу у Катарі, коли ми спочатку зіграли з Марокко? Набране тоді очко виявилося дуже важливим надалі. Ми не націлені на нічию. Хочемо показати себе з найкращого боку та перемогти. Ми нікого не боїмося та їдемо за перемогою. Це буде складно і вимагатиме від нас багато чого, але, як завжди, я вірю в нашу команду.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ НА ІСПАНІЯ – ХОРВАТІЯ

Іспанія: Сімон – Карвахаль, ле Норман, Ляпорт, Гримальдо – Меріно, Родрі, Педрі – Ямаль, Мората, Вільямс.

Хорватія: Лівакович – Станішич, Шутало, Понграчич, Гвардіол – Модріч, Брозович, Ковачич – Майєр, Будимир, Крамарич

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Команди зустрічаються вже на четвертому чемпіонаті Європи поспіль. Загалом вони зіграли один з одним 10 матчів. У них п'ять перемог відсвяткували іспанці, три хорвати, а ще дві зустрічі завершилися внічию.

Як повідомляв OBOZ.UA, влада Берліна ухвалила рішення про заборону російського прапора на чемпіонаті Європи з футболу 2024 року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом