Микола Томенко вказав на приватний університет Ківалова як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих: "Погоджено і затверджено МОН?"
Микола Томенко вказав на приватний університет Ківалова як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих: "Погоджено і затверджено МОН?"

Микола Томенко вказав на приватний університет Ківалова як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих: "Погоджено і затверджено МОН?"

Для багатьох не таємниця, що в Києві успішно працює ПРИВАТНИЙ Університет давнього і вірного друга Путіна КІВАЛОВА, який готує ТИСЯЧІ майбутніх прокурорів, слідчих та загалом юристів для, воюючої з російською ордою вбивць, варварів і мародерів, України.

Називається цей заклад президента Ківалова - Київський університет інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Цей, як зазначено у Стратегії його діяльності, ЛІДЕР ПРИВАТНОЇ вищої ОСВІТИ, було засновано в 2020 році, а перший набір студентів відбувся у 2021 році.

І ось нова інформація від приватної кузні майбутніх прокурорів і слідчих :

Міністерство освіти і науки своїм Наказом від 22.04.2024 року погоджує для нових відокремлених підрозділів приватного Університету Ківалова в Чернівцях, Івано-Франківську та Черкасах набір за освітніми програмами в межах спеціальностей бакалаврського і магістерського рівня «Право» та «Правоохоронна діяльність» ще більше як ТИСЯЧУ осіб?!

І тут виникає дивне відчуття, що посадовці МОН не просто дурять українських народ, а тупо глузують над ним. Бо останній рік керівництво Міністерства щоденно і переконливо розповідає, що для воюючої України не потрібна така ВЕЛИЧЕЗНА кількість вузів та викладачів, тому їх треба оптимізувати і скоротити. А про кількість юристів і мови немає, бо їх штампують всі вузи у неймовірній кількості. І якщо попередні керівники МОН надали право приватному вузі Ківалова лише в Києві готувати юристів, прокурорів та слідчих, то нинішні рехформатори ДОЗВОЛИЛИ відкрити для Ківалова ще ТРИ НОВІ приватні ВУЗИ в Чернівцях, Івано-Франківську та Черкасах.

Переконаний, що вони це зробили цілком ВІДПОВІДАЛЬНО і БЕЗКОШТОВНО, бо без «рускоміровської ідеологї» Ківалова Буковина, Прикарпаття і Черкащина досі були НЕСПРОМОЖНІ готувати професійні і патріотичні кадри для правоохороної діяльності Української Держави.

Не забуваємо також, що Міністерство і його прихильники в Комітеті ВР з питань освіти продовжують лобіювати ідею так званого грантового фінансування вишів, що на практиці зводиться лише до одного:

залучення БЮДЖЕТНОГО фінасування для ПРИВАТНИХ вузів, де вони раніше працювали, і звісно для приватних закладів Ківалова, Поплавського та інших фанатів Януковича та голосувальників за «диктаторські закони».

От і виходить, що ПОДВІЙНІ ГРОМАДЯНИ в керівництві МОН сповідують ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ щодо закладів вищої освіти.

Для своїх - бюджетні гроші і нові вузи,

для інших - скорочення і оптимізація.

П.С. Про подвійні стандарти у призначенні виборів ректорів, коли в одних Київських вишах вибори проводяться, а в інших нібито забороняє воєнний стан, згодом.

Источник материала
Поделиться сюжетом