На Харківщині зенітники морпіхів знищили російську "Герань": ефектне відео
На Харківщині зенітники морпіхів знищили російську "Герань": ефектне відео

На Харківщині зенітники морпіхів знищили російську "Герань": ефектне відео

Російські окупанти регулярно атакують Україну дронами-камікадзеіранської розробки. Черговий ворожий "Шахед", який росіяни перейменували на "Герань", днями приземлили на Харківщині.

Влучно відпрацювали зенітники з 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. Відео знищення з'явилося на сторінці підрозділу у Facebook.

"Днями на Харківщині зенітники миколаївських морпіхів відправили російську "Герань" сушитися на гербарій", – лаконічно прокоментували події на відео захисники.

На опублікованих кадрах спершу чути гудіння "Шахеда" (або ж "Герані", як називають цей БпЛА загарбники). Далі зенітники роблять постріл – і влучають точно у ціль. Ураження дрона-камікадзе воїни зустрічають радісними вигуками.

Наприкінці відео морпіхи показали "запчастини", на які розклав російський дрон-камікадзе постріл зенітників.

Нагадаємо, вранці 14 червня росіяни поскаржилися на вибухи в районі аеродрому "Морозовськ". На ньому базуються ворожі СУ-24 ти Су-34. Окупанти традиційно заявили про "відбиття атаки"

Однак вже надвечір того ж дня у мережі було опубліковано супутникові фото аеродрому "Морозовськ" у РФ після нічної атаки. 

На супутникових знімках аеродрому до й після атаки безпілотників видно знищений ангар, сліди пожежі та зникнення п'яти літаків Су-34.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом