Не Фьюрі. Усик назвав свого найстрашнішого суперника
Не Фьюрі. Усик назвав свого найстрашнішого суперника

Не Фьюрі. Усик назвав свого найстрашнішого суперника

Український чемпіон WBA, WBO, IBF та WBC Олександр Усик (22-0, 14 КО) представив свій фільм "Шлях до абсолюту", де показав фрагменти боїв проти британців Дерека Чісори (34-13, 23 КО), Ентоні Джошуа (28- 3, 23 КО), Деніеля Дюбуа (21-2, 20 КО) та Тайсона Фьюрі (34-1-1, 24 КО). На відео український боксер ділиться своїми думками щодо віри та критики, а також зізнався, що сам для себе є найстрашнішим суперником.

"Шлях здолає той, хто йде, той, хто не зупиняється, той, хто проходить усі перепони. Перед досягненням мети є багато перепон, багато стопів, які хочуть тебе зупинити. Є певні сумніви, є невпевненість, є критика. Так от не треба зупинятися, треба просто тупотіти і все. Найстрашніший суперник – це я!" – впевнений Усик.

Олександр також згадав свої виступи у виступи у важкій вазі, протягом якого постійно чув від багатьох людей, що в нього нічого не вийде.

"Я говорив своїм фанатам боксу, що коли я завоюю всі пояси у крузервейті, я обов'язково спробую свої сили у хевівейті. Мені багато хто казав: "Не варто тобі йти туди. Ти не природний супертяж. Ти маленький. У тебе нічого не вийде". Але не виходить тільки у тих, хто не намагається робити. Я не слухатиму тих, хто мені каже: "Не роби цього". Я навпаки робитиму, і в мене обов'язково вийде, тому що я в це вірю", – підсумував наш боксер.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом