OpenAI додає до свойого правління колишнього керівника АНБ
OpenAI додає до свойого правління колишнього керівника АНБ

OpenAI додає до свойого правління колишнього керівника АНБ

У четвер OpenAI оголосила про свого нового члена правління: Пола М. Накасоне, генерала армії США у відставці та колишнього директора Агентства національної безпеки. Накасоне був лідером кіберкомандування США, який найдовше керував командуванням і головою Центральної служби безпеки.

″Містер. Дослідження Накасона також сприятимуть зусиллям OpenAI, щоб краще зрозуміти, як штучний інтелект можна використовувати для зміцнення кібербезпеки шляхом швидкого виявлення та реагування на загрози кібербезпеці», — йдеться в повідомленні OpenAI у блозі.

Компанія повідомила, що Nakasone також приєднається до нещодавно створеного Комітету безпеки та безпеки OpenAI. За словами OpenAI, комітет витрачає 90 днів на оцінку процесів і заходів безпеки компанії, перш ніж надати рекомендації правлінню та, зрештою, повідомити громадськості.

Накасоне приєднався до нинішніх членів правління Адама Д’Анджело, Ларрі Саммерса, Брета Тейлора та Сема Альтмана, а також деяких нових членів правління, яких компанія оголосила в березні : доктора Сью Десмонд-Хеллманн, колишнього генерального директора Фонду Білла та Мелінди Гейтс; Ніколь Селігман, колишній виконавчий віце-президент і головний юрисконсульт Sony; і Фіджі Сімо, генеральний директор і голова Instacart.

OpenAI зміцнює свою раду директорів і команду керівників, оскільки її великі мовні моделі набувають значення в технологічному секторі та в міру того, як швидко виникає конкуренція на зростаючому ринку генеративного штучного інтелекту. Хоча компанія перебуває в режимі гіперзростання з кінця 2022 року, коли вона запустила ChatGPT, OpenAI також був пронизаний суперечками та відходами високопоставлених співробітників .

У понеділок OpenAI оголосила про наймання двох топ-менеджерів , а також про партнерство з  Apple  , яке включає інтеграцію ChatGPT-Siri .

Компанія повідомила, що Сара Фріар, яка раніше була генеральним директором Nextdoor і фінансовим директором Square, приєднається на посаду фінансового директора. Фріар «очолить фінансову команду, яка підтримує нашу місію, забезпечуючи постійні інвестиції в наші основні дослідницькі можливості та гарантуючи, що ми зможемо масштабуватися відповідно до потреб нашої зростаючої клієнтської бази та складного глобального середовища, в якому ми працюємо», OpenAI. написав у  дописі в блозі .

OpenAI також найняв Кевіна Вейла, колишнього президента  Planet Labs , на посаду нового директора з продуктів. Раніше Вейл був старшим віце-президентом Twitter і віце-президентом Facebook і Instagram. Команда Weil з розробки продуктів зосереджуватиметься на «застосуванні наших досліджень до продуктів і послуг, які принесуть користь споживачам, розробникам і компаніям», — написала компанія.

Источник материала
Поделиться сюжетом