Сльози та боротьба за щасливе майбутнє: 3 емоційні фільми та серіали про заборонене кохання
Сльози та боротьба за щасливе майбутнє: 3 емоційні фільми та серіали про заборонене кохання

Сльози та боротьба за щасливе майбутнє: 3 емоційні фільми та серіали про заборонене кохання

Редакція Кіно 24 зібрала добірку стрічок про заборонене кохання. Їх можна увімкнути дощовими літніми вечорами, коли захочеться трішки поплакати.

"Прийдешній світ"

Події фільму відбуваються в Америці, у 1850-х роках. Ебігейл та Даєр – одружені, однак їхнє життя стало занадто буденним. Подружжя проводить дні на фермі, а своїми емоціями та переживаннями жінка ділиться лише з особистим щоденником. Якось в Ебігейл та Даєр з'являються нові сусіди – Таллі та Фінні. Жінкам вдається добре потоваришувати, але потім їхні стосунки переходять в дещо більше. Така ситуація зовсім не подобається чоловікам.

"Прийдешній світ": дивіться онлайн трейлер фільму

"Молоді монархи"

Шведський серіал вийшов на телеекрани у 2021 році, а навесні цього року глядачі побачили останній, 3 сезон. У стрічці розповідається про принца Вільгельма, який вчиться у відомій та впливовій школі-інтернаті. Головному героєві не надто подобаються майбутні королівські обов'язки, оскільки він хоче жити зовсім по-іншому. Раптово Вільгельм закохується у хлопця, з яким разом вчиться. Однак таке кохання у знатному світі не схвалюють.

"Молоді монархи": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Вікторія: Історія кохання"

У фільмі розповідається про кохання хлопця та дівчини, які живуть у зовсім різних родинах. Вікторія виховується у багатстві, а Юханнес – у бідності. Проте хлопець якось пообіцяв, що незабаром заробить багато грошей, аби сподобатися батькові дівчини. Хоча вона закохана у нього і без того. Для голови сімейства Вікторії головне – це гроші, а не щасливе майбутнє доньки. Одного разу чоловік заявляє, що знайшов для дівчини хорошого нареченого. Хоч Отто і живе у достатку, але Вікторія не проявляє до нього жодних почуттів. Тепер головна героїня повинна зробити вибір: або кохання, або сім'я.

"Вікторія: Історія кохання": дивіться онлайн трейлер фільму

Переглядайте стрічки, які рекомендує наша редакція, щоб зробити свій вечір цікавішим. Відчуйте разом з героями ті емоції, коли кохання під загрозою.

Источник материала
Поделиться сюжетом