У ДТЕК заявили про суттєве обмеження: які графіки запровадили у Києві
У ДТЕК заявили про суттєве обмеження: які графіки запровадили у Києві

У ДТЕК заявили про суттєве обмеження: які графіки запровадили у Києві

У Києві графіки відключення електроенергії 15 червня діятимуть із 08:00 до 23:00. Тобто відключення очікується впродовж всього дня. 

"Маємо суттєві обмеження. Графіки діятимуть з 08:00 до 23:00. Як повідомляє Укренерго, це пов'язане з виведенням у ремонт чергового блока АЕС та зі значним потеплішанням", – написав гендиректор енергокомпанії Yasno Сергій Коваленко.

Як зазначають в ДТЕК, важливо заощаджувати електроенергію.

  • Що робити, коли у вас немає світла в білій зоні? Залишити заявку на сайті https://dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns
  • Що робити, коли в мережі кажуть, що у вас світло є, а у вас його нема? Спочатку зʼясувати в електрика вашого будинку, чи нема якоїсь аварії в будинку. Якщо нема, залишити заявку на сайті https://dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns
  • "Що робити, коли в сусіда є світло, а у вас нема? Порадіти за сусіда, бо вже через деякий час він буде за вас радіти", – пояснював Коваленко.

Дізнатися про свою групу та час відключень можна на кількох ресурсах, причому для Києва та Київської області контакти різняться:

У киян також є можливість отримувати повідомлення про час відключення в застосунку "Київ Цифровий". Для цього потрібно зареєструвати свою адресу в системі.

Як повідомляв OBOZ.UA, голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький раніше зазначив: повністю відмовитися від відключень електроенергії Україні вдасться нескоро.

Режиміввідключення світла всього два: аварійний та плановий. Наприклад, графіки погодинних відключень (ГПВ) запроваджуються заздалегідь і з попередженням.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом