За що хейтять зірок: Сумську - за зовнішність, Каменських – за вагу, Грабара – що не воює
За що хейтять зірок: Сумську - за зовнішність, Каменських – за вагу, Грабара – що не воює

За що хейтять зірок: Сумську - за зовнішність, Каменських – за вагу, Грабара – що не воює

«Я маю прекрасний вигляд і прекрасно себе почуваю. У мене здорові зуби, шкіра, волосся, органи, кров, гарні м'язи і суглоби – я про себе дбаю. Якщо я особисто не подобаюсь вам, то це ж ваші проблеми, але не мої. Знайдіть собі людину, за якою вам приємно буде слідкувати і не захочеться щось в ній виправляти», - вкотре відповіла хейтерам alyona alyona після зауважень, що вона не дбає про своє здоров’я і не може привести себе до ладу.

Зірки розповідають, як вони реагують на образливі коментарі на свою адресу та як борються з хейтерами.

Оля Полякова

Оля Полякова нерідко отримує «повчальні» коментарі будь до чого. То їй дорікали, що в композиції «Щоб не плакати, я сміюсь» вона спаплюжила слова Лесі Українки, то що негоже відпочивати за кордоном і хизуватися красивими фото… Тепер співачці закидають, що вона веселиться на своїх концертах під час війни.

- Трохи не розумію, в країні війна, а ви відпочиваєте. Так начебто все супер і нічого немає, – відреагувала одна з її підписниць у відповідь на сторіз про концерт.

Полякова не стримала емоцій і публічно відповіла:

- Сім концертів на тиждень, у залах, де немає світла, з біганням у бомбосховище посеред концерту, тисячі кілометрів розбитими дорогами, робота в прифронтових містах із ризиками, забезпечення роботою сотень людей, оплата податків та допомога армії… Відпочиваю? Люди, що з вами не так? При цьому сидять такі якраз за кордоном і п*дять.

Олі Поляковій дорікнули, що вона відпочиває своїх концертах під час війни. Фото: Instagram.com/prostory_official/

Настя Каменських

Настя Каменських каже, що завжди отримує якісь зауваження щодо своєї ваги – і все людям не так:

- Пішла тренуватись, бо написали, що я знову товста. Була дійсно товста - не подобалась, бо товста, схудла - краще було з пишними формами.

Співачка вважає, що кожен має право висловлювати свою думку, головне – в якій формі.

- Загалом оцінювати людей за зовнішніми даними - це звичка, мабуть, ще з радянського і пострадянського гнітючого суспільства. Оцінити, принизити, порівнювати, хто кращу «оцінку» отримав, і чому всього лише четвірка, а не п’ятірка, як у найкращої і «найуспішнішої відмінниці класу/школи». Все на той момент радянського суспільства було однаковим, без можливості самовираження і прояву, адже особистість під гнітом оцінювання, порівняння і засудження за те, що вона не така, як всі, стає більш закритою, залежить від впливу «когось зверху» та абсолютно інертною. Це основне, що на той момент потрібно було системі.

Сьогодні ж є все більш доступної інформації, свої думки можна вчитись висловлювати екологічно, без оцінювання, а з погляду саме твоєї особистості. Подобатись чи не подобатись - це ок, кожен має право на свою думку і вподобання, але форма, в якій висловлювати свою думку, залежить від виховання та внутрішнього стану. Коли часи складні - важливо вчитися випромінювати світло, йти за своїм серцем, бо тільки так можливо перемогти зло, - поділилася Настя.

Зокрема, Каменських додала, що вона й справді тренується та працює над собою:

- Бо спорт для мене - це не тільки про зовнішнє, а й про внутрішню енергію, силу та натхнення. Регулярні заняття стимулюють виділення гормонів щастя, які підтримують нас та нашу життєдіяльність зсередини.

Насті Каменських пишуть, що вона знову не у формі. Фото: Instagram.com/kamenskux/

Ольга Сумська

Ольга Сумська зізнається, що хейт став невід’ємною частиною її життя, однак, за її словами, вона навчилася реагувати на хейтерів тверезо. Найчастіше критикують акторку за зовнішність (всі би ще так виглядали у 57 років!) та дають поради стосовно подружнього життя.

- Я все читаю. Передусім – хейт. Я і хейт – це два поняття, які йдуть поряд. Це боляче. Зачіпали і зовнішність, і особисте життя… Я загартувалася та навчилася сприймати це тверезо. Ось пишуть мені: «Боже, що з нею сталося? Вона ж на себе не схожа! Господи, що з нею!» Я читаю і думаю: люди добрі, нам скільки років, час іде, ми дійсно трішки змінюємося. Я поважаю свій вік. Але от щодо віку – це просто жах! Або пишуть: «А чого вона постійно з Борисюком? Вона що – за все своє життя не могла знайти когось багатшого? Де той мільйонер?» Люди добрі, зрозумійте, я не шукала мільйонера, я вийшла заміж за Борисюка, тому що я його кохала і кохаю, і хай це кохання, яке дарував Господь, зігріває моє серце ще довгі роки. Бо це щастя – знайти свою другу половинку. І це треба берегти як зіницю ока. А ті хейтери, які мені це пишуть, ну що сказати – хай пишуть. Вони нам додають рейтингу. Я їм просто дякую. Я реально їм дякую. Дивлюся – про мене стаття, і десять тисяч коментарів. Боже, я вам так вдячна, бо ми виходимо в топ, - поділилася акторка в подкасті «Контент і люди».

Ользі Сумській дають поради і щодо зовнішності, і щодо чоловіка. Фото: Instagram.com/olgasumska/

Назар Грабар

На початку повномасштабної війни Назар Грабар пішов на фронт добровольцем. Нині танцюрист після поранення та загибелі на війні брата - військовослужбовець в запасі. Через це час від часу Назару прилітає в соцмережах за те, що він не продовжує службу. Грабар каже, що на таку критику не реагує, бо знає правду, але його засмучує байдужість українців до ветеранів.

- Що б я не сказав таким людям, знайдуться ще дві тисячі коментаторів, які щось напишуть. Тому хай пишуть все, що хочуть, я ні з ким не сперечаюсь, бо я знаю правду. Від того, що вони написали, – мені ні холодно ні жарко. Засмучує тільки менталітет українців і відношення до ветеранів війни, їхня байдужість і формулювання «навоювався, пішов за піаром». Це можуть сказати тільки дуже тупі і неосвічені люди і ті, хто не бачив війну, - розповів він в інтерв’ю «Люкс ФМ». 

Назара Грабара звинувачують у піарі. Фото: Instagram.com/nazargrabar/

Лілія Ребрик

Ще під час вагітності третьою донечкою Лілія Ребрик зізнавалася, що стала дуже чутливою до хейту. Найчастіше хейтери закидали акторці, що її вагітність – це бажання чоловіка «відкосити від армії» або виїхати за кордон. Тоді Ліля не могла збагнути, як люди в народженні дитині можуть бачити вигоду. В інтерв’ю Коротко про Ребрик ділилася, що не відповідає на такі коментарі, але в бан таки може відправити.

- Чим більше ми будемо на щось реагувати, тим більше люди будуть писати. Люди ж пишуть для чого? Щоб отримати якусь реакцію. Це залежні від негативу люди, - говорить акторка. - Я люблю, коли в мене на подвір'ї ростуть гарні квіти. А для того, щоб росли гарні квіти, бур'ян треба виривати з корінням. Так само і з підписниками, людьми, які тебе оточують.

Війна наче розв'язала руки, дає офіційне право написати якісь пакості, щоб самоствердитися, принизити… Для чого на це реагувати? Якщо люди пишуть хейтерські коментарі, я не з'ясовую стосунки, не вступаю в дебати, просто відправляю в бан.

Думаю собі: ну навіщо ви себе мучите, відпишіться, просто пройдіть повз, якщо вам це не відгукується. От пишуть: війна, а ви гендер-паті влаштовуєте. Я ні з Діаною, ні з Поліною не влаштовувала гендер-паті. Зараз ти не знаєш, що буде завтра, а в мене є ще дві дівчинки, які дуже чекали на гендер-паті. І я сказала: окей, зробимо. В першу чергу я хотіла подарувати емоції їм, собі, близьким родичам.

Важливо, щоб вистачало іронії, гумору все це правильно й адекватно сприймати. Але класних підписників і теплих коментарів у мене набагато більше, ніж хейту. Завжди кажу, що мої підписники найкращі. Але трапляються бур'янчики, які треба вирвати з корінням.

Лілії Ребрик «дісталося» за народження третьої доньки. Фото: Instagram.com/liliia.rebrik/

Теги по теме
Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом