В Україні стартував конкурс учнівських есе «Я тебе чую»: лист однолітку в окупації»
В Україні стартував конкурс учнівських есе «Я тебе чую»: лист однолітку в окупації»

В Україні стартував конкурс учнівських есе «Я тебе чую»: лист однолітку в окупації»

Мета конкурсу – сформувати в суспільстві розуміння і співпереживання до реалій життя дітей на тимчасово окупованих територіях.

Стартував Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Я тебе чую»: лист однолітку в окупації», мета якого – сформувати в суспільстві розуміння і співпереживання до реалій життя дітей на тимчасово окупованих територіях. Про це у Телеграмі повідомляє Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій. 

До участі в конкурсі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної, професійно-технічної та фахової передвищої освіти. Їм пропонується написати есе у формі листа до ровесників, які проживають на тимчасово окупованих територіях, аби висловити їрозумінням їхнього становища та слова підтримки. 

«Для написання есе рекомендується ознайомитись із матеріалами про реалії життя дітей в окупації. Учасники, які пройшли відбірковий етап, отримають дипломи лауреатів та учасників конкурсу. Кращі роботи будуть рекомендовані для публікації», - йдеться в повідомленні парламентського Комітету. 

Зазначається, що конкурс важливий для підтримки дітей, які зараз перебувають під окупацією. Листи однолітків допоможуть їм усвідомити, що про них пам’ятають і чекають вдома. 

Роботи на конкурс приймаються до 31 липня, результати оголосять до 1 вересня. З його умовами та порядком проведення можна ознайомитися за посиланням. 

 Фото: телеграм-канал Верховної Ради

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Верховная Рада Дети оккупация Школа конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом