6 кроків схуднення Хлої Кардашьян: зіркові секрети перевтілення
6 кроків схуднення Хлої Кардашьян: зіркові секрети перевтілення

6 кроків схуднення Хлої Кардашьян: зіркові секрети перевтілення

Інколи для того, щоб надихнутись на зміни, достатньо всього одного переконливого прикладу. Зокрема, Хлоя Кардашьян спромоглась схуднути майже на 18 кілограмів, відмовившись від молочних продуктів та дотримуючись правильного харчування. 

Її методи прості та цілком реалістичні для кожного, хто прагне позбутись від зайвої ваги та покращити своє здоров’я. У чому полягає секрет відомої зірки реаліті-шоу, розповіли в Eat This, Not That

Компанія для тренування 

У своєму Snapchat Хлої Кардашьян часто демонструє підписникам свої інтенсивні тренування. Щоб досягти результату, вона не лише користується послугами особистого тренера, але й займається спортом разом зі своїми друзями та сестрами, демонструючи, що групові заняття є ефективними. 

Ситні сніданки 

Кардашьян вважає, що раціон необхідно змінювати поступово разом зі своїм способом життя. На сніданок зірка обирає яйця, які є джерелом холіну та білка, а також вівсянку, що забезпечує організм вуглеводами, які забезпечують тривалим відчуттям ситості. 

Час для чашки чаю 

Чай є джерелом антиоксидантів, що не тільки зміцнюють здоров’я, а також сприяють спалюванню жиру. Саме тому Хлої Кардашьян завжди має запас смачного чаю для різних випадків.

Салат на обід 

Салати забезпечують організм важливими вітамінами, мінералами та клітковиною, сприяючи здоровому травленню та сприяючи схудненню. Саме тому Хлої та її сестри віддають перевагу свіжим салатам замість класичних сендвічів з популярною начинкою. 

Білок 

Протеїн є важливою складовою здорового харчування під час схуднення. Білкова їжа допомагає нарощувати м’язи, підтримувати їх стан та насичувати протягом дня. Хлої Кардашьян отримує білок з протеїнових коктейлів, а також споживаючи курку з солодкою картоплею та рисом, замість макаронів та хлібу у якості вуглеводів. 

Розумне обмеження

За словами Хлої Кардашьян, вона може дозволити собі "жменю M&M's або шматок піци", а також 1-2 келихи на вихідних. Проте, вона зазначає, що при цьому слід дотримуватись розумного обмеження. 

РанішеOBOZ.UA розповів, які поради від дієтолога допоможуть позбавитись від жиру на животі. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом