Антон Савлєпов після розлучення вперше заговорив про стосунки та показав нову дівчину
Антон Савлєпов після розлучення вперше заговорив про стосунки та показав нову дівчину

Антон Савлєпов після розлучення вперше заговорив про стосунки та показав нову дівчину

Учасник гурту Quest Pistols Антон Савлєпов уперше після розлучення розсекретив у нову кохану. У день свого 36-річчя музикант опублікував серію знімків у Instagram, на одному з яких знято з дівчиною. На фото обраниця Савлепова цілувала його в щоку, доки той робив селфі. Ім'я нової коханої артист не розкриває.

Напередодні в інтерв'ю "ЖВЛ" Савлєпов поділився подробицями нових стосунків та зізнався, що зараз дуже закоханий. За словами Антона, нова кохана надихає його на створення нових пісень.

- Якщо чесно, я зараз дуже закоханий, як ніколи раніше. Тому, можливо, й музика в мене така відверта. Як сказав мій друг Вася Байдак, коли послухав мою пісню: "Ну ти і хтива тварина". Я з ним згоден. Так, я обожнюю любити, і це основа мого світосприйняття, – поділився музикант.

До цих відносин артист був близько двох років одружений з актрисою Іриною Горбачовою. Коли почалося повномасштабне вторгнення РФ, Горбачова та Савлєпов допомагали українським біженцям, про що актриса розповідала в Instagram. Актриса скасувала зйомки в Росії і певний час проживала за кордоном. 20 квітня 2023 року вона прийшла на відкриття кінофестивалю у Москві. Тоді ж спільні фотографії подружжя зникли зі своїх сторінок у соцмережах. Що стало причиною їхнього розставання невідомо. У червні минулого року Савлєпов у соцмережах попросив допомоги у пошуку свого брата та інших цивільних осіб, які понад рік перебувають у російському полоні. Сама ж Горбачова в інтерв'ю зізналася, що від неї відвернулися друзі, бо вона не стала засуджувати "те, що відбувається".

Ім'я нової коханої Антон не розкриває. Фото: instagram.com/anton_savlepov

До цих відносин артист був близько двох років одружений із актрисою Іриною Горбачовою. Фото: instagram.com/anton_savlepov

Источник материала
Поделиться сюжетом