Бажаєте скинути зайві кілограми? Спробуйте ці 6 фруктів
Бажаєте скинути зайві кілограми? Спробуйте ці 6 фруктів

Бажаєте скинути зайві кілограми? Спробуйте ці 6 фруктів

Фрукти корисні для здоров'я, оскільки містять безліч необхідних поживних речовин, включаючи клітковину та вітаміни. При цьому калорійність більшості фруктів низька, що дуже корисно, якщо ви намагаєтесь схуднути.

Ось 6 фруктів від OBOZ.UA , які слід включити до раціону, якщо ви хочете швидко позбутися зайвої ваги.

Яблука

Яблуко – малокалорійний фрукт, що містить багато клітковини. Крім того, яблука дуже ситні і добре вгамовують почуття голоду.

Порада: щоб упоратися з почуттям голоду, найкраще вживати їх цілими, а не у вигляді соку.

Ягоди та маракуйя

Регулярне вживання ягід знижує рівень холестерину та зменшує стрибки артеріального тиску.

Ще один фрукт, що ефективно знижує вагу – маракуйя. У ньому мало калорій і багато клітковини. Маракуя також підвищує чутливість до інсуліну.

Грейпфрут

Половина грейпфрута містить лише 40 калорій і багато вітаміну С, вкрай важливого антиоксиданту для життєдіяльності організму.

У дослідженні, в якому брали участь люди з надмірною вагою, тривале вживання грейпфруту перед їжею призвело до зменшення відчуття голоду, скорочення споживання калорій, і зниження ваги.

Ви також можете використовувати грейпфрутовий сік.

Ківі

Ківі – найбагатше джерело вітамінів C та E, клітковини та фолатів.

За наявними даними, ці плоди дають найефективніші результати зниження ваги. Ви також можете робити сік з ківі на сніданок, додавати його в салати та каші для кращого результату.

Авокадо

Авокадо містять багато калорій і жирів, але добре допомагають у зниженні ваги. Дослідження показали, що у людей, які їдять цей фрукт, знижується потяг до голоду та зменшується ризик метаболічного синдрому.

Крім цілого фрукта, ви можете їсти і тости з авокадо, замінивши вершкове масло на спред з його м'якоті.

Раніше OBOZ.UA  розповідав,на що здатний один авокадо в день.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом