24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кілька способів більше рухатися у повсякденному житті
Кілька способів більше рухатися у повсякденному житті

Кілька способів більше рухатися у повсякденному житті

Регулярна ходьба дуже корисна для нашого організму. Згідно з дослідженнями, щодення ходьба близько 7000 кроків може знизити ризик розвитку кількох захворювань на 50-70% порівняно з людьми, які ходять менше.

Однак, якщо вам важко щодня виділяти час спеціально для прогулянок, ми підготували кілька хитрощів, які допоможуть вам більше ходити під час напруженого графіку.

Ходіть сходами

Почніть з того, що віддайте перевагу сходам, а не ліфту. Вірте чи ні, але ваше тіло, особливо серце, буде вдячне вам за це рішення. Підйом сходами регулюватиме ваш серцевий ритм, допоможе утримувати рівновагу і збільшить ваші сили.

Тож, якщо ви хочете отримати більше користі і можете приділити ще кілька хвилин, піднімайтеся сходами по кілька разів.

Під час зустрічей включайте ходьбу та розмови

Якщо ви працюєте з дому, ви можете ходити пішки, відвідуючи конференції. Просто вдягніть навушники, тримайте телефон у кишені і ходіть, поки розмовляєте, замість того, щоб сидіти і дивитися на екран.

Не хвилюйтеся, якщо ви працюєте в офісі. Використовуйте перерви для прогулянок, щоб поспілкуватися з колегами.

Заведіть домашнього улюбленця

Якщо ви любите собак і котів, саме час завести домашнього улюбленця. Цей вибір не тільки принесе щастя вашій родині, але й ви зможете виводити улюбленця на прогулянку двічі на день.

Паркуйтеся подалі

Ще один спосіб збільшити кількість щоденних кроків - ходити пішки до найближчих місць, таких як продуктові магазини.

Крім того, якщо ви приїжджаєте в офіс на машині, ви також можете припаркувати її трохи далі, а потім пройти решту відстані пішки. Ще одна гарна ідея - більше рухатися, навіть під час перегляду телепередач.

Раніше OBOZ.UA опублікував чотири вправи для лінивих, які можна виконувати на дивані.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом