24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Команда Реброва вступає у бій: де дивитися матч Україна – Румунія на Євро-2024
Команда Реброва вступає у бій: де дивитися матч Україна – Румунія на Євро-2024

Команда Реброва вступає у бій: де дивитися матч Україна – Румунія на Євро-2024

Суперником "синьо-жовтих" стане національна команда Румунії. Матч відбудеться у Мюнхені на "Альянц Арені", пише 24 Канал.

Хто транслюватиме поєдинок Україна – Румунія

Гру розсудить шведська бригада арбітрів на чолі з 37-річним Гленном Нюбергом, який раніше двічі у своїй кар'єрі обслуговував матчі українських команд. Стартовий свисток пролунає о 16:00.

Цей поєдинок стане шостим в історії протистоянь між Україною та Румунією. Наразі зберігається повний паритет – по 2 перемоги в кожної команди та нічия, щоправда, коли в основний час суперники не визначили сильнішого, то в серії пенальті товариського турніру на Кіпрі тріумфували "синьо-жовті".

Гра на Євро-2024 буде першою офіційною між командами. Її можна буде переглянути на медіасервісі MEGOGO, який покаже всі поєдинки турніру. Перегляд доступний за передплатами "Максимальна" та "Спорт".

Також матч Україна – Румунія буде транслюватися по місцевих телеканалах Суспільного, які покажуть всього 22 поєдинки з континентальної першості в Німеччині, зокрема, й усі за участі "синьо-жовтих".

Зазначимо, що на сайті 24 Каналу буде доступна текстова трансляція, відео всіх голів протягом гри та огляд матчу Україна – Румунія одразу після фінального свистка.

Теги по теме
футбол Сборная Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом