23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На війні загинув батько півзахисника харківського "Металіста". Фото
На війні загинув батько півзахисника харківського "Металіста". Фото

На війні загинув батько півзахисника харківського "Металіста". Фото

У боях із ворогом на фронті обірвалося життя воїна Олександра Горенка із Сум. Він служив у лавах бригади територіальної оборони, воював на Лиманському напрямку.

Чоловіка й тата втратили його дружина та двоє синів, старший із який є півзахисником харківського футбольного клубу "Металіст". Трагічну новину сповістили на офіційному сайті ФК.

"Захищаючи Україну, пішов із життя батько гравця "Металіста" Романа Горенка – Олександр. Висловлюємо щирі співчуття футболісту та його родині. Вічна пам'ять Герою!" – йдеться у повідомленні.

Чоловік служив у 117-й бригаді територіальної оборони 155-го батальйону Сумської області. Останнім часом воював під Лиманом.

Ще нещодавно 17-річний син воїна, півзахисник "Металіста" Роман Горенко проводив збір на купівлю автомобіля для батька та його побратимів.

Деталі загибелі захисника не розголошуються. Без чоловіка і батька залишилися його дружина Олена та двоє синів. Молодший Максим нині ще навчається в школі.

"Співчуваємо втраті… Трагічні наслідки війни торкнулися нашої шкільної родини. Від рук російських окупантів загинув батько учня 8-Б класу. Колектив вчителів, батьків та учнів висловлюють щирі співчуття рідним і близьким, друзям, побратимам загиблого Героя", – зазначили в Дерценській ЗОШ.

Як повідомляв OBOZ.UA, у бою біля Часового Яру на Донеччині загинув 47-річний воїн ЗСУ Дмитро Шевченко з Сумщини. Людина-запальничка, як називали його знайомі, колись був селищним головою.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом