На усі випадки життя: 10 найкращих семимісних авто 2024 року
На усі випадки життя: 10 найкращих семимісних авто 2024 року

На усі випадки життя: 10 найкращих семимісних авто 2024 року

Семимісні авто – найкращий вибір для великої родини або далеких подорожей. Вони зазвичай якісно обладнані, мають з універсальний і місткий інтер’єр, просторий багажник та здатні долати десятки тисяч кілометрів без проблем і несправностей.

Експерти оприлюднили рейтинг найкращих семимісних авто, які уособлюють втілення ідеального співвідношення ціни та якості. MPV, як правило, більше зосереджується на просторі та практичності, тоді як позашляховики зазвичай більш стильні та імітують міцний вигляд старих 4x4, навіть якщо вони не обов’язково будуть мати повний привід.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan – втілення практичності. Усередині він має п’ять окремих задніх сидінь, які можна повністю зняти, щоб без проблем розмістити великі громіздкі предмети, наприклад велосипеди. Ви навіть можете придбати гібридний двигун, що підключається до мережі електроживлення та забезпечує справді низькі експлуатаційні витрати.

Land Rover Defender

Land Rover Defender – великий, зручний, практичний сімейний автомобіль, який також може долати навіть бездоріжжя. Доступ до третього ряду не найпростіший, і там не так багато місця. У Defender 130 можна навіть збільшити кількість місць до восьми.

Dacia Jogger

Позашляховик Dacia Jogger – суміш універсала та MPV, що робить його досить практичним семимісним автомобілем. Він функціональний, але не надто потужний. Авто пропонує добре співвідношення ціни та якості, а вищі комплектації мають практично всі необхідні технології. Майте на увазі, що Jogger не є швидким автомобілем, і якщо ви регулярно подорожуєте великою компанією, доведеться досить сильно розкручувати двигун. Гібридна версія трохи покращила ситуацію.

Kia EV9

Kia EV9 – чудовий семимісний електромобіль. EV9 точно недешевий – адже це справді просторий позашляховик, який зможе впоратися з бездоріжжям. Ви також отримуєте надшвидке заряджання, тож подорожі не вимагатимуть регулярних тривалих зупинок для поповнення заряду.

BMW X7

Подібно до Land Rover Defender, BMW X7 – це прекрасний висококласний позашляховик, який також є неймовірно практичним для великих сімей. З сімома сидіннями в стандартній комплектації третій ряд доволі просторий для дорослих, а пасажири позаду навіть отримують власний люк. Завзятих водіїв привабить X7 через те, що це один із найкращих великих позашляховиків для водіння.

Range Rover

Range Rover – це найкращі позашляховики класу люкс. Інтер’єр вражає вишуканістю та дизайном. Range Rover не просто шикарний, він ще й практичний, оскільки третій ряд доступний на моделях з довгою колісною базою.

SEAT Tarraco

Якщо вам потрібно максимально збільшити внутрішній простір і мінімізувати витрати, тоді SEAT Tarraco має бути першим у вашому списку. Він має безліч пасажирського та багажного простору, а також привабливий інтер’єр. Експерти кажуть, що це не найтехнічніша кабіна, та й підвіска може бути трохи нерівною на низьких швидкостях.

Peugeot 5008

5008 дуже ефективно стирає межу між SUV і MPV. Авто має повністю окремі задні сидіння, що значно полегшує розміщення трьох дитячих сидінь поруч та ідеально підходить для багатодітних сімей. Можна подумати, що 1,2-літрового бензинового двигуна дещо замало, щоб тягнути за собою семимісний транспортний засіб такого розміру, але авто працює якісно та продуктивно.

Volvo XC90

Високотехнологічний, розкішний і пройнятий неповторним скандинавським стилем XC90 виділяється серед великих практичних позашляховиків. Третій ряд трохи тісний, але багажник величезний, і ви отримуєте багато обладнання для безпеки в стандартній комплектації.

Nissan X-Trail

X-Trail – це, по суті, семимісна версія Nissan Qashqai, одного з найпопулярніших автомобілів на європейському ринку. Авто комфортне, економне та надійне. Експерти радять звернути увагу на гібридну модель E-Power.

Раніше OBOZ.UA розповідав, Jeep готує відразу кілька доступних кросоверів.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом