Найкращі авто за свої гроші в 2024 році: відпрацюють кожну копійку
Найкращі авто за свої гроші в 2024 році: відпрацюють кожну копійку

Найкращі авто за свої гроші в 2024 році: відпрацюють кожну копійку

Автомобіль завжди був не лише засобом пересування, а й символом статусу, надійності та комфорту. У 2024 році ринок автомобілів продовжує дивувати різноманітністю моделей, які здатні задовольнити будь-які потреби.

Незалежно від того, який тип автомобіля ви шукаєте, є певні моделі, які виділяються співвідношенням ціни та якості. Road and Track розповів про кілька із них, що вражають своєю якістю та коштують менше, ніж їхні найближчі конкуренти.

Hyundai Elantra N

Ціна на американському ринку: 34 850 доларів.

Ця автівка така ж швидка та приносить стільки ж задоволення від водіння, скільки й ті, що коштують значно дорожче. Якщо брати до уваги її велику гарантію, то її цінність стає очевидною.

Ford Maverick

Ціна на американському ринку: 25 515 доларів.

Якщо вам не потрібно багато буксирувати, це ідеальний пікап для роботи, розваг тощо. Цінність цієї моделі не зменшується навіть попри те, що гібридна трансмісія тепер оплачується окремо.

Chevrolet Corvette

Ціна на американському ринку: 69 995 доларів.

Неможливо заперечувати переваги Corvette, коли справа доходить до спортивних автомобілів. Остання версія забезпечує ще менший час прискорення та кращу керованість, ніж раніше.

Mazda MX-5 Miata

Ціна на американському ринку: 30 170 доларів.

Miata є фаворитом серед експертів, адже пропонує найкраще співвідношення ціни та якості водіння серед будь-яких інших спортивних автомобілів. Експертно налаштована керованість, витончена механічна коробка передач, потужний двигун вражають будь-кого.

Toyota GR86

Ціна на американському ринку: 30 395 доларів.

На цьому автомобілі їздити так само приємно, як і на Mazda MX-5 Miata. Крім того, він пропонує більше функцій, наприклад, задні сидіння, сучаснішу інформаційно-розважальну систему тощо.

Genesis G80

Ціна на американському ринку: 55 650 доларів.

G80 зараз є одним із найприємніших седанів у будь-якому ціновому діапазоні. Він такий же комфортний і приємний всередині, як і його конкуренти, що коштують набагато дорожче. Крім того, його вигляд краще, ніж у більшості інших розкішних седанів у своєму сегменті.

Honda Civic Type R

Ціна на американському ринку: 45 890 доларів.

Звісно, 45 тисяч це багато для Civic, але за ці гроші автомобіль повністю виправдає ваші очікування. Ним не лише весело керувати, а й основні елементи керування нагадують потужні автомобілі, які коштують у кілька разів дорожче.

Kia Telluride

Ціна на американському ринку: 37 585 доларів.

Якщо ви шукаєте трирядний позашляховик, то важко знайти щось краще за Kia Telluride. Автомобіль має гарний зовнішній вигляд, просторий салон із високоякісними матеріалами, безліч функцій тощо.

Toyota GR Corolla

Ціна на американському ринку: 37 595 доларів.

За менш ніж 40 000 доларів ви отримуєте хот-хетч, натхненний ралі, з повним приводом і шестиступінчастою механічною коробкою передач. Цей компактний спортивний автомобіль має особливий шарм та беззаперечно коштує своїх грошей.

Chevrolet Trax

Ціна на американському ринку: 21 495 доларів.

Це не найцікавіший автомобіль у цьому списку, але Trax беззаперечно є гарним транспортним засобом. Будучи субкомпактним позашляховиком із трициліндровим двигуном і переднім приводом, він забезпечує приємні враження від водіння та низьку базову ціну.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найдешевший електричний кросовер Volvo.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом