24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий Geely Coolray вже з’явився у дилерів
Новий Geely Coolray вже з’явився у дилерів

Новий Geely Coolray вже з’явився у дилерів

Geely опублікувала офіційні фотографії свого бензинового кросовера Geely Coolray Super Power Edition, який був анонсований цього тижня. Очікується, що запуск відбудеться у липні, орієнтовна ціна становитиме близько $8300. Geely Binyue був уперше представлений у 2018 році. За даними Geely, за шість років з моменту його запуску по всьому світу було продано близько 890 тисяч одиниць.

Geely Binyue Super Power Edition побудований на платформі модульної архітектури B-сегменту Geely (BMA) та позиціонується як компактний кросовер. Передня панель спроектована на основі мови Super Power Storm з багатошаровими ґратами: менші грати зверху та великі трапецієподібні грати знизу. Автомобіль оснащений сріблястими 17-дюймовими багатоспицевими дисками із алюмінієвого сплаву.

Потужність надходитиме від нового двигуна 1,5 л з безпосереднім упорскуванням, з’єднаного з 5-ступінчастою МКПП або варіатором. Двигун має максимальну потужність 93 кВт (126 к.с.) і максимальний момент, що крутить, 152 Нм. Витрата палива становить 6,89 л/100 км.

Салон виконаний у класичній чорно-сірій кольоровій гамі у поєднанні з чорними шкіряними сидіннями, шкіряним багатофункціональним чотириспицевим кермовим колесом, 8-дюймовим центральним екраном керування та панеллю приладів.

Під центральним екраном керування знаходиться блок кондиціонера та ручки керування. На центральній консолі розташований важіль перемикання передач, фізичні кнопки та підсклянники. Geely Binyue Super Power Edition вже був помічений у дилерському центрі у Китаї.

Источник материала
Поделиться сюжетом