24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Олімпійська збірна України з футболу зіграє у фіналі турніру у Франції
Олімпійська збірна України з футболу зіграє у фіналі турніру у Франції

Олімпійська збірна України з футболу зіграє у фіналі турніру у Франції

16 червня олімпійська збірна України, яка готується до літніх Ігор, завершить свій виступ на міжнародному турнірі у Франції Tournoi Maurice Revello поєдинком із командою Кот-д'Івуару (U20).

Як повідомляє пресслужба УАФ, фінальний матч турніру розпочнеться о 19:15 за київським часом, передає Укрінформ.

На груповому раунді підопічні Руслана Ротаня упевнено перемогли команду Індонезії U20 — 3:0, розгромили збірну Італії U21 - 4:0, обіграли Панаму U23 - 2:0 та Японію U21 - 2:1. Посівши перше місце у своєму квінтеті, «синьо-жовті» отримали право розіграти головний приз із переможцем іншої групи — командою Кот-д'Івуару U20.

«Ми не ставили результат на турнірі питанням номер один, але апетит приходить під час їжі. Це фінал, хороший суперник, спробуємо зіграти на максимумі. Взагалі головне, що під час цих змагань змогли налагодити взаєморозуміння на полі, втілити на практиці наші ідеї.

Прагнемо підготуватися до Олімпіади не лише фізично, але й психологічно, ментально. Менш ніж за місяць зберемося біля Бордо для підготовки до Ігор. За п'ять—сім днів визначимося зі складом, будемо розмовляти з клубами на предмет кадрових питань. Зараз, під час війни, важливо разом працювати задля нашої країни», - заявив головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань.

Фото: uaf.ua.

Теги по теме
футбол Спорт Франция
Источник материала
Поделиться сюжетом