Палестинська активістка напала на Квентіна Тарантіно
Палестинська активістка напала на Квентіна Тарантіно

Палестинська активістка напала на Квентіна Тарантіно

Антиізраїльська активістка накинулася із лайкою на відомого кінорежисера Квентіна Тарантіно, коли той сидів у ресторані в Нью-Йорку, назвавши його «сіоністським лайном». Про це повідомляє The times of Israel.

Активістка в соціальних мережах відома як Crackhead Barney. Вона зустрілася з Тарантіно в ресторані Che Li, а потім опублікувала відео зустрічі у своєму акаунті в Instagram у суботу.

Тарантіно, який у 2018 році одружився з ізраїльською співачкою та моделлю Даніеллою Пік, проводить свій час між Тель-Авівом і Голлівудом та із захопленням розповідає про життя в Ізраїлі.

На відео видно, як Барні, справжнє ім'я якої невідоме, підходить до режисера, який сидить сам за столом у кутку.

«Квентін Тарантіно!» – каже вона, щоб привернути його увагу.

«Гей», – відповідає Тарантіно, творець фільмів «Вбити Білла» та «Безславних виродків», які отримали визнання критиків.

Потім Барні кричить: «Чому ти сіоністське лайно?»

Сіоні́зм – єврейський націоналізм, рух європейських євреїв кінця 19 століття за створення єврейської держави. Головна мета сіонізму була досягнутою в 1948 року із створенням держави Ізраїль, що визнала за всіма євреями право жити в межах її кордонів.

Нагадуємо, що голлівудський режисер Квентін Тарантіно написав сценарій до свого десятого фільму, який отримав назву «Кінокритик». Дія фільму відбуватиметься наприкінці 1970-х років у Лос-Анджелесі, у центрі сюжету – головна героїня. Ймовірно, йдеться про одного з найвпливовіших і водночас найбільш шанованих кінокритиків Тарантіно Полін Кейл, припускає видання.

Квентін Тарантіно неодноразово зізнавався, що за всю кар'єру він має намір зняти лише десять фільмів.

«Я хочу зупинитися у якийсь момент. Режисери не стають кращими з віком. Зазвичай найгіршими фільмами в їхній фільмографії виявляються останні чотири наприкінці. Я зациклений на своїй фільмографії, і один поганий фільм псує три добрі. Я не хочу, щоб у моїй фільмографії була ця погана відірвана від реальності комедія», – казав Тарантіно.

 

 

Источник материала
Поделиться сюжетом