Перша нічия на Євро-2024: Словенія і Данія не визначили сильнішого у матчі
Перша нічия на Євро-2024: Словенія і Данія не визначили сильнішого у матчі

Перша нічия на Євро-2024: Словенія і Данія не визначили сильнішого у матчі

Словенія – Данія 1:1

Голи: Янжа, 77 – Еріксен, 17.

16 червня свої виступи на Євро-2024 розпочали команди Групи "C". У першому матчі зустрілися національні команди Словенії та Данії, пише 24 канал.

Ефектний початок від Данії

Вже з перших хвилин гості доволі активно почали вести зустріч. Загалом команди обмінювалися моментами, однак не могли їх реалізувати.

Вже на 17-й хвилині після розіграшу м'ячу з аута Вінн віддав передачу Еріксену, а той влучив прямо у ворота. Данія відкрила рахунок у матчі.

Після цього данці створили ще кілька гострих моментів біля воріт суперника, однак не змогли збільшити свою перевагу над суперником.

Зокрема варто відзначити, що у першому таймі обидві команди обійшлись без попереджень та червоних карток.

Камбек Словенії

У другому таймі більш активну гру розпочала вже Словенія. За перших 10 хвилин команда змогла створити два небезпечних моменти біля воріт суперника.

Згодом тиснути почала вже Данія. На 55-й хвилині словенці навіть ледь не оформили автогол у свої ворота. А на 65-й хвилині після передачі Еріксена команду Словенію врятував голкіпер.

Після цього словенці знову почали активно атакувати у штрафному полі суперника. Спочатку спроби забити гол були невдалими, однак потім їм вдалося зрівняти рахунок. На 77-й хвилині Янжа з підбору пробив у ворота і з рикошету він залетів у них.

До кінця гри команди обмінювалися небезпечними моментами, які так і не реалізували.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 червня, відбудеться також матч Сербія – Англія о 22:00 за київським часом.

Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом