24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пропагандист російського видання News.ru загинув на Донеччині
Пропагандист російського видання News.ru загинув на Донеччині

Пропагандист російського видання News.ru загинув на Донеччині

Про це повідомило російське державне пропагандистське медіа ТАСС
Пропагандист видання News.ru, фотокореспондент Микита Цицагі загинув на Донеччині. В ноивні йдеться про те, що він загинув близ Вугледара.
Інформацію про загибель журналіста підтвердили співробітники видання та оперативні служби, пише News.ru.

13 червня троє співробітників російського пропагандистського каналу НТВ отримали поранення в тимчасово окупованій Горлівці. За даними медиків, вони зазнали відкритих черепно-мозкових травм. 

У травні телеоператор пропагандистської ВГТРК (Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания) Олександр Пушин також зазнав поранення у Вовчанську на Харківщині. За даними російських ресурсів, під його машиною спрацювала міна.

У квітні в Донецьку помер американець Рассел Бентлі з позивним «Техас», який з 2014 року воював на боці окупантів та працював «воєнкором» пропагандистського проєкту Sputnik. За словами його дружини, 8 квітня «воєнкора» затримали російські військові з 5-ї танкової бригади, коли він знімав наслідки українського удару по військовій частині окупантів.

Раніше в Україні загинув пропагандист, військовий кореспондент «Известий» Семен Єрьомін, який висвітлював бойові дії з початку повномасштабного російського вторгнення в ​​лютому 2022 року. За даними «Известий», Єрьомін помер внаслідок атаки українського FPV-дрона. Він отримав поранення, коли знімав репортаж у Запорізькій області. 

На фото місто Вугледар. Фото  Костянтин та Влада Ліберови/Укрінформ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
российская агрессия
Источник материала
Поделиться сюжетом