Ролики для масажу обличчя: чи справді вони ефективні
Ролики для масажу обличчя: чи справді вони ефективні

Ролики для масажу обличчя: чи справді вони ефективні

Ролики для обличчя недарма популярні в соціальних мережах. Інструмент виготовлений з нефриту або рожевого кварцу та рівномірно розподіляє засоби по догляду за шкірою.

Ви будете здивовані, дізнавшись, що 3-5 хвилин використання цього ролика можуть надзвичайно допомогти вашій шкірі розслабитися, пише OBOZ.UA.

Чому це має значення?

Люди обирають ролики для обличчя замість інших масажерів для обличчя, як-от ліфтери та каміння гуаша.

Китайці з давніх часів використовували нефритові ролики для масажу шкіри. Б'юті-інфлюенсери вже близько 10 років хвалять нефритові ролики.

Їхній ціновий діапазон дуже різниться, тому важливо зрозуміти все про інструмент, перш ніж інвестувати в нього.

Ролик для обличчя покращує кровообіг і знімає набряклість

Ролик для обличчя - ідеальний засіб для поліпшення кровообігу на обличчі.

Як згадувалося раніше, вони рівномірно розподіляють ваш засіб для догляду за шкірою, хоча це не зовсім вигідний аргумент.

Ці валики також чудово підходять для опухлих очей , оскільки кілька рухів призведуть до значного зменшення набряклості.

Ефекти

Це може охолодити та заспокоїти вашу шкіру Дослідження показали, що масаж обличчя може запобігти старінню та розгладити шкіру.

Нефритові ролики - це, по суті, засіб для масажу обличчя. Покатайте нею поверх нічного крему протягом кількох хвилин для глибшого проникнення засобу.

Влітку зберігайте ролик у холодильнику. Прохолодний камінь буде відчуватися як магія на вашій шкірі, навіть якщо він насправді нічого не робить.

Тривалість

Дослідження показують, що ролик слід використовувати принаймні 4-5 хвилин, щоб стимулювати кровотік.

Проведіть ним по очах, щоб зняти стрес після довгого дня. Для досягнення найкращих результатів рухайте валик у напрямку вгору. Масажуючи щоки, рухайте валик від лінії щелепи до вуха.

Не вдавлюйте його в шкіру надто сильно, використовуйте обережні рухи.

Міфи про ролики для обличчя

Якщо ви думаєте, що ролики для обличчя можуть схуднути, ви помиляєтеся. Єдиний перевірений спосіб схуднути – це регулярні фізичні вправи та збалансоване харчування.

По-друге, валики для обличчя не можуть вилікувати будь-який стан здоров'я або захворювання шкіри.

Підсумовуючи, ролики для обличчя не мають постійного ефекту, але їх регулярне використання може тимчасово покращити певні елементи вашої шкіри.

Раніше OBOZ.UAрозповідав про те, які продукти треба їсти, щоб шкіра обличчя була здоровою та сяючою.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом