24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Roschel планує відкрити виробництво панцерників в Польщі
Roschel планує відкрити виробництво панцерників в Польщі

Roschel планує відкрити виробництво панцерників в Польщі

Канадська компанія Roshel Smart Armored Vehicles випускає, в тому числі, автомобілі сімейства Senator. За останні місяці вона прославилася своїми значними поставками в Україну бронетехніки.

Компанія планує збільшити виробничі потужності за рахунок відкриття заводу в Україні. Він також шукає інше місце в Європі. Такою точкою відліку може стати Польща, чого не виключає і генеральний директор Roshel Smart Armored Vehicles Роман Шимонов.

Roshel швидко став провідною компанією в розробці, тестуванні та маркетингу інноваційних продуктів, які мали значний вплив на індустрію бронетехніки. Першим революційним моментом стали броньовані банківські фургони, в яких Рошель представив новаторську технологію, що дозволяє оперативне керування з центральної диспетчерської. Ця інновація призвела до значної кількості замовлень, що призвело до розповсюдження тисяч цих автомобілів по всій Північній Америці.

До початку війни в Україні «Рошель» зосереджувався на створенні унікальної, технологічної броньованої техніки підвищеної живучості. З початком війни Рошель значно збільшив виробничі потужності для забезпечення потреб України.

Єдиною значною зміною став темп виробництва, який значно зріс, щоб задовольнити зростаючий попит. На сьогодні Roshel випустив на ринок понад 1100 автомобілів Senator і прагне задовольнити постійний попит, щоб захистити якомога більше бійців ЗСУ.

Щоб зберегти свої позиції в постачанні бронетехніки, Рошель відкрита для різних варіантів, у тому числі відкриття заводу в Польщі, що значною мірою залежатиме від поточного попиту. Польща є одним із кращих місць завдяки своїй стратегічній позиції на автомобільному та оборонному ринках. Крім того, Польща є ключовими воротами для поставок в Україну, пропонуючи значні логістичні переваги. Відкриття виробничого заводу в Польщі підвищить здатність Roshel задовольняти потреби клієнтів, одночасно підтримуючи більш широкі стратегічні цілі в регіоні.

Источник материала
Поделиться сюжетом