Сили оборони зустріли окупантів на Харківщині влучним скидом з дрону. Відео
Сили оборони зустріли окупантів на Харківщині влучним скидом з дрону. Відео

Сили оборони зустріли окупантів на Харківщині влучним скидом з дрону. Відео

Сили оборони України продовжують ліквідовувати окупантів ворожої російської армії, які прийшли на нашу території захоплювати міста. У мережі опублікували кадри ураження двох російських піхотинців за допомогою ударного безпілотника.

Влучний скид з дрона здійснили бійці підрозділ ударних БПЛА "Гострі Картузи", відео опублікували у Telegram-каналі групи. Так українські воїні зустріли загарбників, які прийшли з наступом на Харківщину.

На кадрах видно двох військових російської армії, які "розлітаються" в різні сторони після удару БПЛА. Чи загинули окупанти – невідомо, однак точно отримали поранення.

Український журналіст Андрій Цаплієнко звернув увагу на те, що на піхотинцях армії РФ, яких показано на відео, дуже багато усього навантажено. Він припустив, що це може свідчити про те, що транспортний "коридор" окупанти на півночі Харківщини не змогли створити, тож, як і в перші дні наступу, все необхідне їм доводиться нести пішки.

Нагадаємо, вранці 16 червня у Генштабі розповіли, що напередодні упродовж доби ЗСУ знешкодили 1160 окупантів і 58 артсистем армії РФ.Загальна кількість знищеної 15 червня російської техніки та озброєнь склала 138 одиниць.

Як повідомляв OBOZ.UA, окупанти на російському БМ-21 "Град" поплатилися за участь у війні проти України. Вони їхали на вогневу позицію на Донеччині з повним пакетом реактивних ракет для обстрілу українських воїнів, коли їх помітили українські аеророзвідники.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом