Топ-10 електрокарів із найбільшим запасом ходу в 2024 році: довезуть куди треба
Топ-10 електрокарів із найбільшим запасом ходу в 2024 році: довезуть куди треба

Топ-10 електрокарів із найбільшим запасом ходу в 2024 році: довезуть куди треба

В останні роки електромобілістрімко завойовують популярність у всьому світі. Зростаючий попит на екологічно чисті транспортні засоби стимулює виробників до розробки нових моделей з покращеними характеристиками.

Пройшли ті часи, коли електромобілі із запасом ходу в 400 км вважалися чимось неймовірним. Сьогодні на ринку є моделі, які можуть проїхати на одному заряді понад 600 км і про них розповів Pod Point.

Mercedes-Benz EQS Saloon

Седан Mercedes-Benz EQS наразі є електромобілем із одним з найбільших запасів ходу на одному заряді, а саме близько 727 км. Він також є транспортним засобом високого класу, тому його ціна також перебуває на доволі високому рівні.

Крім того, ви можете придбати позашляховик цієї моделі. Він пропонує більше простору, але має менший запас ходу.

Fisker Ocean Extreme

Fisker – це американський виробник електромобілів, який пропонує три моделі позашляховиків у серії Ocean. Ocean Sport – модель початкового рівня з запасом ходу в 380 км, за нею йдуть Ocean One з 600 км та Ocean Extreme з колосальними 700 км.

Два електродвигуни в Fisker Ocean Extreme забезпечують повний привід, а великий багажник пропонуює багато місця. Це все робить модель дуже стильним і практичним сімейним автомобілем.

Polestar 2

Оновлений Polestar 2 має запас ходу в 653 км. Також автомобіль має інформаційно-розважальну систему, що вражає та пропонує вибір між заднім та повним приводом.

Porsche Taycan 4S

Керувати Porsche Taycan 4S – одне задоволення. Якщо ви оберете Performance Battery Plus, то зможете проїхати 960 км на одному заряді.

Автомобіль має все, що можна бажати від електричного спортивного автомобіля, включно зі швидкою зарядкою, повним приводом та видатним дизайном як зовні, так і всередині.

Tesla Model S

Tesla Model S — седан вищого класу. Електромобіль доступний у різних конфігураціях, пропонуючи запас ходу 634 км. Він оснащений усіма сучасними технологіями, які ви очікуєте побачити в Tesla, тому точно вразить своїх власників.

Polestar 3

Polestar 3 — флагманська пропозиція SUV від шведського автовиробника. Це просторий автомобіль із сучасним мінімалістичним інтер’єром. За словами Polestar, ця модель "їздить як спортивний автомобіль" і має запас ходу в 952 км.

Tesla Model 3 Long Range

Це більш доступна модель седана від автовиробника Tesla. Як стверджується, вона здатна подолати вражаючі 630 км лише на одній зарядці. Як і Model S, цей автомобіль оснащений двомоторним повним приводом і швидкою зарядкою до 250 кВт.

BMW i7

BMW i7 – електромобіль преміум-класу. Він пропонує розкішний салон та запас ходу в 622 км. У BMW i7 також є деякі унікальні функції, такі як високоякісна звукова система та сенсорні екрани, вбудовані в задні двері для керування інформаційно-розважальною системою.

Volkswagen ID.7 Pro Match

Єдиний Volkswagen, який потрапив у цю десятку, — це Volkswagen ID.7 у версії Pro Match. Це один із найдоступніших електромобілів із великим запасом ходу в 617 км.

BMW iX

Це розкішний позашляховик із підключенням 5G, передовою інформаційно-розважальною системою та пневматичною підвіскою для комфортного водіння. BMW iX доступний у трьох різних моделях, з xDrive50, що забезпечує до 614 км на одному заряді.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, чи вигідно використовувати електромобілі, зважаючи на нові тарифи на світло.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом