Українська співачка презентувала останню роботу режисера, який загинув на війні
Українська співачка презентувала останню роботу режисера, який загинув на війні

Українська співачка презентувала останню роботу режисера, який загинув на війні

Відео зняте на декількох локаціях. У кліпі SOFO та дванадцять танцівниць її балету танцюють красиві та досить провокаційні рухи — саме такі, як під час концертних виступів співачки.

«Я хотіла передати у новому відео всі емоції, пристрасть та енергію, які глядачі бачать на моїх концертах. «Ти не #1» (remake) — це історія сильної жінки, яка обирає себе у пережитих особистих драмах. Зізнаюсь, це відео ми знімали ще до початку повномасштабного вторгнення і тоді ми навіть не уявляли, що чекає на нас. Саме тому у кадрі ми впевнені, щасливі, сексуальні та відверті. Головний меседж пісні — не давати себе образити чоловікам-нарцисам! Я пишу пісні та співаю про жінок і про особисте», — поділилась виконавиця.

Широкому загалу SOFO відома як екссолістка гурту «Горячий Шоколад», де співала кілька років, а у 2022 році розпочала свою сольну кар'єру.

У своїх соцмережах співачка розказала щемливу історію про режисера відео: «Я вдячна всім, хто любить, вірить в мою творчість, підтримує мене. Але я особливо вдячна режисеру Денису Літкевичу, який починав зі мною мій творчий сольний шлях. І який віддав своє життя, захищаючи Україну. Це режисер моїх кліпів "Янголи" та "Ти не #1". Денис надзвичайно творча та щира душа, справжній герой-янгол для нас в серці та на небі, янгол ЗСУ. Людина зробила настільки багато, щиро та глибоко. Він казав, що йому не потрібні цінники шоубізнесу за кліпи і робив усе у творчому пориві, а от коли я стану шалено відомою співачкою, “тоді і поговоримо”, так він казав, посміхаючись. Такими були слова Дениса Литкевича. Я вдячна за наші відео, за наше знайомство і дружбу! Хочеться, щоб Денис був поруч. Родині Дениса дякую за таку прекрасну людину! Мені приємно, що його творчість та талант продовжують ширитись і він живе в наших серцях!»

Сингл «Ти не #1» — це особисті пережиті емоції SOFO та збірний образ хлопця. Коли дівчата закохані, то віддаються повністю у вир почуттів, а чоловік може в цей момент стати нарцисом у стосунках. Коли ти йдеш від чоловіка, збираєш себе по частинкам після розриву відносин і розумієш, що ти номер один для себе, а він — не номер один у твоєму світі. Співачка бажає дівчатам цінувати свій інтелект, незалежність та талант. Справжній чоловік змінює життя і готовий на все, щоб зробити кохану щасливою. Так вважає авторка та виконавиця SOFO.

Источник материала
Поделиться сюжетом