23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Знайти число 629 серед 692 зможуть лише люди з надзвичайним зором: складна загадка
Знайти число 629 серед 692 зможуть лише люди з надзвичайним зором: складна загадка

Знайти число 629 серед 692 зможуть лише люди з надзвичайним зором: складна загадка

Важко буде відшукати заховане число, адже його замаскували дуже майстерно.

Оптичні ілюзії допомагають як перевірити свою уважність та спостережливість, так і потренувати такі важливі для кожної людини навички. Якщо регулярно розгадувати такі загадки, вже дуже скоро можна помітити, що кожне нове подібне завдання здаватиметься вам усе легшим і легшим.

Розгадування подібних загадок є чудовим викликом для перевірки себе і гарним тренуванням для мозку.

У наступній загадці потрібно знайти число 629 серед 692 на картинці, пише jagranjosh. Непросто буде помітити, де саме заховалося це число.

На картинці ми бачимо велику кількість чисел 692, які розташовані у рядки і стовпці. На перший погляд може здаватися, нібито крім цих чисел на картинці більше ніяких інших немає. Але не варто вірити цьому першому враженню – якщо уважно придивитися, то можна відшукати правильну відповідь.

Але загадку потрібно розгадати всього за 8 секунд, що робить її ще складнішою. Доведеться добре постаратися, щоб знайти число 629.

Треба знайти число 629 серед 692 за 8 секунд/ jagranjosh

Лише найуважнішим вдасться відшукати правильну відповідь за такий короткий проміжок часу.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Непросто буде помітити приховане число/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію на перевірку уважності, у якій треба за 4 секунди знайти дивний пиріг. Непросто буде помітити, який саме пиріг серед усіх інших є "неправильним".

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти фальшивого мільйонера за 5 секунд. Хтось із присутніх у літаку лише прикидається мільйонером – потрібно зрозуміти, хто саме.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом