5 перевірених способів використання йогурту для оздоровлення шкіри та волосся
5 перевірених способів використання йогурту для оздоровлення шкіри та волосся

5 перевірених способів використання йогурту для оздоровлення шкіри та волосся

Якщо потрібні поради з краси, в інтернеті можна знайти нескінченну кількість засобів для догляду за шкірою. Ці капсули, тоніки, креми та маски для обличчя обіцяють усім вічну молодість, і багато з них дають справді непоганий результат.

Одна проблема, вони насичені хімікатами, і приносячи користь волоссю та шкірі, загалом завдають здоров'ю відчутної шкоди.

В якості альтернативи небезпечній "хімії" OBOZ.UA пропонує простий і натуральний домашній засіб для сяючої шкіри та шовковистого волосся.

Йогурт для зволоження сухої шкіри у зимовий період

Взимку більшість людей скаржаться на сухість шкіри. Щоб вирішити цю проблему, ми рекомендуємо приготувати зволожуючу маску з йогурту.

Для цього потрібно змішати 4 столові ложки цього продукту з какао та медом.

Отриману суміш нанесіть на обличчя, шию або будь-яку іншу суху ділянку тіла і залиште на 30 хвилин. Потім змийте теплою водою.

Як йогурт впливає на шкіру?

Такі маски, крім зволоження шкіри, зменшують тонкі лінії та зморшки, видаляють темні кола та акне, освітлюють пігментацію, і в цілому є відмінним антивіковим інгредієнтом.

Йогурт також успішно лікує шкірні інфекції та сонячні опіки.

Кондиціювання волосся за допомогою йогурту, алое вера та кокосової олії

Для кондиціонування волосся змішайте чотири столові ложки йогурту з алое вера та кокосовим маслом. Нанесіть цю маску на шкіру голови й розподіліть по всій довжині волосся.

Залишіть її на годину, а потім вимийте волосся м'яким шампунем.

Використовуйте маску для глибокого кондиціювання щотижня для досягнення найкращих результатів.

Як йогурт впливає на волосся?

Як кондиціонер для волосся йогурт не тільки зволожує шкіру голови, але позбавляє від надокучливої лупи, і робить волосся м'яким і блискучим.

Жодних побічних ефектів

У косметології, коли йдеться про домашні засоби, йогурт вважається універсальним інгредієнтом і вам не доведеться турбуватися про побічні ефекти.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як прискорити ріст волосся і досягти їх максимальної довжини.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом