Артем Пивоваров розплакався на сцені: що сталося зі співаком
Артем Пивоваров розплакався на сцені: що сталося зі співаком

Артем Пивоваров розплакався на сцені: що сталося зі співаком

Виконавець, який нещодавно став продюсером, швидко вгамував емоції та висловив підтримку дівчинці. Пізніше він їй присвятив одну з пісень свого музичного репертуару.

Артист мав змогу почути трагічну історію маленької дівчинки з Маріуполя. Вона зізналася, що втратила найкращу подругу під час обстрілу рідного міста.

Це моя улюблена подруга. На неї впала бомба і вона померла,
– поділилася дитина.

Після слів глядачки Пивоваров почав плакати прямо на сцені. Пізніше він обійняв дівчинку та висловив їй підтримку. Виконавець запевнив, що дружба з покійною подругою залишиться в серці глядачки назавжди.

Ти будеш пам'ятати її такою, якою пам'ятала вона тебе. Війна, на жаль, забирає сьогодні в нас майже все. Але вона не може забрати в нас найголовніше – нашу віру і нашу любов. Навіть якщо ми будемо в неволі, ми ніколи не перестанемо любити,
– підкреслив Артем.

Згодом артист присвятив глядачці пісню "Ти знаєш, що ти людина".

Що ще відбувалося на концертах Пивоварова

  • Нещодавно співак побував у Хорватії, де виступив з концертом у Загребі. На заході відбулась щемлива подія.
  • Українка Паола звернулась до команди Артема, щоб допомогти військовим. Під час концерту вона наважилась обрізати довге волосся. Так, дівчинка проявила бажання підтримати захисників.
  • Співак наголосив, що Паола є прикладом свідомості молодого покоління українців. Поки на сцені їй обрізали волосся, Пивоваров виконував одну зі своїх пісень.
Источник материала
Поделиться сюжетом