Чоловік залишив передсмертне відео: моторошні подробиці вбивства 18-річної жінки та її подруги у Вінниці
Чоловік залишив передсмертне відео: моторошні подробиці вбивства 18-річної жінки та її подруги у Вінниці

Чоловік залишив передсмертне відео: моторошні подробиці вбивства 18-річної жінки та її подруги у Вінниці

У Вінниці сталась трагедія.

У Вінниці23-річний чоловік розстріляв з пістолета свою 18-річну дружину, а потім смертельно поранив її подругу. За даними слідства, 23 річний чоловік під час сімейної сварки почав стріляти у жінок, а потім пішов у безлюдне місце і вкоротив віку собі.

Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Валерія Кузнєцова. 

У Вінниці чоловік розстріляв дружину та її подругу

Трагедія сталась в одному із спальних районів Вінниці. У квартирі, де стались вбивства, підлога буквально всипана стріляними гільзами. 18-річна Наталія померла на місці, її подруга 19-річна Віра, попри тяжке поранення в голову, ще змогла подзвонити на 103.

"Поранена дівчина сама викликала швидку, але була не в змозі відчинити двері, тож поліцейські зуміли потрапити лише через вікно третього поверху", - розповіла речниця поліції Вінниччини Заріна Маєвська. 

Поліцейські встановили - до вбивства причетний 23 річний чоловік загиблої. Михайло, кажуть слідчі, під час сімейної сварки схопився за зброю і почав стріляти. А після скоєного - зачинив квартиру і пішов. 

"Після скоєного чоловік пішов у безлюдну прибережну зону, де вкоротив собі віку вистреливши в голову", - каже речниця поліції Вінниччини Заріна Маєвська. 

Що відомо про чоловіка, який вчинив подвійне вбивство

Михайло був військовим, з минулого року мав статус учасника бойових дій кажуть прокурори. Увесь цей час воював на передовій. Напередодні приїхав у відпустку. Пістолет з якого стріляв не закріплений за військовою частиною, тож звідки зброя слідство ще має встановити.

"Даному військовослужбовцю ця зброя, пістолет не видавався, крім того взагалі на обліку у військовій частині така зброя відсутня. Є передсмертний відеозапис в якому він признається у вбивстві називає мотиви і також там з ним був пістолет ТТ, яким він вчинив дане вбивство", - каже керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Олексій Рихлюк. 

Що кажуть сусіди про родину

Мотиви злочину, озвучені на відео, прокурори наразі не розголошують. Пані Лідія з чоловіком живуть по-сусідству. Кажуть чули тієї ночі сварку і хлопки, але не збагнули, що це були постріли. Розповідають - Наталя почала жити тут недавно, а згодом до неї приєдналася подруга. 

"Він два роки був на нулю і цей прийшов у відпустку перший раз і таке трапилось. А це його дружина, а це взяла подружку, щоб менше платити і так вони жили двоє", - каже сусідка Лілія Войтюк. 

19-річна дівчина померла у лікарні

Тяжко поранену 19-річну подругу доправили до реанімації, добу за життя дівчини боролись медики. 

"Прооперована стан на момент поступлення вкрай важкий з порушенням життєвих функцій. Після операції знаходилась в реанімаційному відділенні, стан залишався критично важким і на жаль, ця людина померла", - каже медичний директор лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко. 

Квартира, де сталася трагедія, нині опечатана. Хоч підозрюваних і потерпілих вже немає серед живих слідство триває. Адже залишається чимало питань, кажуть у прокуратурі, на які треба знайти відповіді. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини за 17 червня 2024 року | Новини України

Источник материала
Поделиться сюжетом