До 15 років за ґратами засуджено чоловіка за жорстоке вбивство свого знайомого
До 15 років за ґратами засуджено чоловіка за жорстоке вбивство свого знайомого

До 15 років за ґратами засуджено чоловіка за жорстоке вбивство свого знайомого

Під час конфлікту злочинець завдав товаришу смертельних ударів ножем у голову, шию та груди, внаслідок яких той загинув на місці події.

Нагадаємо, злочин стався у вересні минулого року. Тоді до столичної лікарні прийшов місцевий мешканець і розповів, що виявив у квартирі знайомого тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Медики одразу передали інформацію поліцейським.

Прибувши на місце події, співробітники поліції встановили, що загиблий був гостем на застіллі у свого знайомого. Під час розпиття спиртних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого зловмисник схопив зі столу ніж і вдарив ним потерпілого декілька разів у голову, шию та груди. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, а порушник після скоєного накрив тіло простирадлом і продовжив вживати алкогольні напої. Коли до фігуранта на наступний день прийшов ще один знайомий і дізнався про злочин, киянин звернувся до лікарів, а ті – до поліції.

Слідчі Дніпровського управління поліції затримали раніше судимого за аналогічний злочин уродженця Луганщини 1972 року народження та, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру та скерували обвинувальний акт до суду.

Вироком Дніпровського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, зловмиснику призначено покарання у вигляді чотирнадцяти років позбавлення волі, а також приєднано один рік невідбутого покарання за наркозлочини.

Поліція Києва

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом