Ексдружина Дзідзьо розповіла, як вони оформили розлучення і чи продовжує спілкуватися з артистом
Ексдружина Дзідзьо розповіла, як вони оформили розлучення і чи продовжує спілкуватися з артистом

Ексдружина Дзідзьо розповіла, як вони оформили розлучення і чи продовжує спілкуватися з артистом

Співачка SLAVIA розповіла, чи підтримує стосунки з ексчоловіком, шоуменом Міхалом Хомою (Дзідзьо) після розставання. В інтерв'ю Коротко про артистку вперше підтвердила, що офіційно розлучилася із чоловіком ще влітку 2021 року. Проте у колишніх закоханих вдалося зберегти теплі стосунки. Вони до цього дня телефонують одне одному і спілкуються на різні теми.

- Так, ми офіційно розлучилися. Не пам’ятаю дати, це було влітку 2021 року. Але ми продовжуємо спілкуватися, причому на різні теми, підтримуємо одне одного. Коли зідзвонюємося, - чи він мені подзвонить, чи я йому - дуже довго спілкуємося. У нас завжди є про що поговорити, – наголосила SLAVIA. – Мені подобається Михайло як друг. Він дуже класний в дружбі, приділяє багато уваги людям, які поруч. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: як класно бути Михайловим другом, як з ним легко. Бо вдома він зовсім інший. Але Михайло пояснював, що коли мама сварить свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Казав сприймати його критику за любов. Я так і сприймала.

За словами виконавиці, після підписання необхідних документів вони з Михайлом навіть відсвяткували процедуру розірвання шлюбу в їхньому улюбленому ресторані, де насолоджувалися компанією одне одного.

– Пригадую, коли ми з Михайлом оформили документи про розлучення, то пішли святкувати. Прийшли в ресторанчик, нас там вже всі офіціанти знають, ми часто там буваємо, присіли за столик і проговорили, напевно, дві години. А потім підходить офіціант і каже: «Може, вам все-таки кави з тортиком». Ми навіть не помітили, як промайнув час, - наголосила артистка.

Дзідзьо та Slavia були разом 20 років. Пара познайомилася під час конкурсу "Молода Галичина", потім співала разом у гурті "Друзі". Одружилися вони у листопаді 2013 року, а через 8 років оголосили про розлучення. Спільних дітей ексзакоханих не мали.

Источник материала
Поделиться сюжетом