Григорій Лепс зробив пропозицію молодшій на 43 роки обраниці
Григорій Лепс зробив пропозицію молодшій на 43 роки обраниці

Григорій Лепс зробив пропозицію молодшій на 43 роки обраниці

Якщо молода обраниця Лепса дасть згоду на одруження, то це буде третім шлюбом артиста за все його життя.

61-річний російський співак та путініст, який підтримав війну в Україні Григорій Лепс, зробив пропозицію руки та серця молодій обраниці, яка на 43 роки молодша за нього. Про це пишуть російські ЗМІ.

Зокрема, мова йде про 18-річною обраницю, на ім’я Авроре Кіба. Нині відомо, що дівчина навчається у МДІМВ і планує стати дипломатом. Попри це дівчина має гарні вокальні здібності. Друзі артиста розповіли, що попри різницю у віці Лепс закоханий і душі не чаїть у своїй юній обраниці.

Днями Григорій Лепс вивів молоду обраницю у світ. Сталося це минулої п'ятниці, 14 червня, на Премії телеканалу МУЗ-ТВ разом з молодою дівчиною. На запитання одного із журналістів, чи поряд його наречена, він відповів, що вона ще думає, але скоріше за все так. Таким чином Лепс підтвердив чутки про освідчення.

Знайомі артиста, розповіли, що він подарував дівчині діамантову обручку Graff.

Варто відзначити, що наприкінці 2021 року Григорій Лепс офіційно розлучився із дружиною Ганною Шапликовою. Разом пара прожила 20 років. Це був другий шлюб артиста в якому народилося троє дітей — дві доньки — Єва, якій вже 22 роки та 17-річна Ніколь. У цьому ж шлюбі Лепс має ще молодшого сина Івана, якому 14 років.

Раніше співак-путініст також був одружений на Світлані Дубінській. Пара пробула у шлюбі 5 років. Спільно мають 39-річну доньку Інгу.

Фото: скриншот

Позиція Григорія Лепса щодо війни в Україні

Григорій Лепс відкрито підтримує політику Володимира Путіна. Ще у 2014 році, коли Росія захопила український Крим та розпочала війну на території Луганської та Донецької областей артист заявив, що довіряє президенту Росії, і якщо він так робить, значить це необхідно для його країни.

Вже у 2022 році Лепс гастролював на окуповані території України, де давав концерти для солдат російської армії. Крім цього, Лепс обіцяли винагородубійцям, яким вдасться вивести з ладу танки ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Григорій Лепс з охоронцем побили відвідувача бару: порушено кримінальну справу.

Крім цього, Фокус писав, що Григорій Лепс приїхав у Донецьк і виступив перед ЗС РФ.

Теги по теме
свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом