Як почати нарешті скидати вагу: 6 порад і методик
Як почати нарешті скидати вагу: 6 порад і методик

Як почати нарешті скидати вагу: 6 порад і методик

Якщо вам не вдається запустити процес схуднення, варто подумати про "Хара хачі бу" — японську практику "їсти до 80% насичення".

Якщо ви будете дотримуватися "Хара хачі бу", ви можете заощадити майже 300 калорій на день. Згідно з дослідженнями, організму може знадобитися до 30 хвилин, щоб зареєструвати сигнали насичення, тому подумайте про використання паличок для їжі, щоб уповільнити темп і відчути ситість. Дослідження, опубліковане в American Journal of Preventive Medicine, показало, що клієнти зі здоровою вагою майже втричі частіше користуються паличками для їжі, ніж клієнти з ожирінням, пише Eat This Not That.

Записуйте свої думки

Нещодавнє дослідження показало, що коли жінки, які були незадоволені своєю вагою, виконали одноразову 15-хвилинну вправу про важливу особисту проблему, вони продовжували скидати щонайменше три фунти за тримісячний період. З іншого боку, їхні колеги, які писали на неважливу тему, набрали три фунти, за словами Шеріл Форберг, автора " Маленького посібника з програшу".

Обирайте нежирне м’ясо та рибу

Білок є криптонітом до черевного жиру. Коли ви їсте білок, ваше тіло має витрачати багато калорій на травлення — приблизно 25 калорій на кожні 100 калорій, які ви з’їдаєте (у порівнянні з лише 10-15 калоріями для жирів і вуглеводів). З огляду на це, запасіться курячою грудкою без кісток і шкіри, нежирним фаршем індички, нежирною яловичиною, бараниною, диким лососем, креветками, гребінцями, тріскою, тунцем і палтусом.

Спочатку підніміть, а потім побігайте

Бігаючи, катаючись на велосипеді чи веслуючи після того, як позаймаєтеся силовими вправами, ви матимете більший вплив на спалювання жиру та калорій, ніж якщо б ви займалися кардіо наперед, кажуть фізіологи.

Займіться веслуванням

Веслування спалює багато калорій і задіює найбільше м’язів, у тому числі м’язів спини. Щоб покращити його, тренуйтеся на свіжому повітрі. У бразильському дослідженні веслувальники на відкритому повітрі спалювали на 26% більше калорій під час гонки, ніж ті, хто займався веслуванням на велоергометрах у приміщенні.

Чудодійний тост

Злегка підсмаживши білий хліб, ви зменшите вплив вуглеводів на підвищення рівня цукру в крові. Дослідження в European Journal of Clinical Nutrition показало, що підсмажування хліба знижує його глікемічний індекс. Глікемічний індекс – це показник впливу їжі на рівень цукру в крові.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те,що відомо про дієту швидкого схуднення йо-йо.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом