Яким буде доступний суперник Nissan Leaf від Chevrolet. Фото і подробиці
Яким буде доступний суперник Nissan Leaf від Chevrolet. Фото і подробиці

Яким буде доступний суперник Nissan Leaf від Chevrolet. Фото і подробиці

Новий Chevrolet Bolt 2025 стане суперником Nissan Leaf (який також скоро змінить покоління). Доступний електромобіль майже готовий до виробництва та наближається до свого дебюту. Можемо подивитись, яким він буде.

Chevrolet Bolt 3 покоління з'явиться вже 2025 року. Очікується, що виключно у вигляді кросовера. Зараз модель представлена у двох кузовах: п'ятидверний хетчбек та компактний кросовер. Але в лінійці мають залишити лише Chevrolet Bolt EUV. На каналі TALK WHEELS показали, як новинка може виглядати.

Доступний електромобіль Chevrolet наступного покоління будуть виробляти на американському заводі у Канзас-Сіті у штаті Міссурі після модернізації підприємства.

Автомобіль оснастять літій-залізо-фосфатним акумулятором (LFP). Це станеться вперше у рамках нової архітектури GM Ultium. Саме завдяки цьому розробку машини вдасться прискорити. З цієї ж причини стане можливим здешевити батарею, як і весь електрокар загалом.

Спочатку GM планували відмовитися від розробки моделі наступної генерації. Але зростання попиту на Bolt показало, що нова машина потрібна ринку. Прогнозована ціна – менше ніж 28 000 доларів.

Нагадаємо, як раніше розповідав OBOZ.UA, у Європі почали виробляти бюджетний електрокар, який уже продають в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом