Йому назавжди буде 35: стало відомо про смерть військового з Київщини Миколи Волкова. Фото
Йому назавжди буде 35: стало відомо про смерть військового з Київщини Миколи Волкова. Фото

Йому назавжди буде 35: стало відомо про смерть військового з Київщини Миколи Волкова. Фото

У столичній лікарні внаслідок отриманого поранення помер військовий із Київської області Микола Волков. Життя захисника України обірвалось 12 червня.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук. Вічна пам'ять і слава Герою!

"День народження стане днем скорботи… Відійшов у вічність наш земляк – 35-річний бучанець Микола Волков", – написав Федорук.

Герой був патріотом, який добровільно став на захист України ще у 2014 році. Він брав участь у боях за Дебальцеве. Коли у 2022 країна-агресор РФ розпочала повномасштабне вторгнення, чоловік знову взяв до рук зброю, щоб боронити нашу державу. Його мужність і хоробрість допомогли звільнити рідну Бучу від окупантів.

"З того часу Микола віддано ніс службу у найгарячіших точках фронту. Командир кулеметного взводу отримав важкі поранення під Бахмутом, після чого був направлений на лікування. Помер Микола 12 червня 2024 року у Центральному військовому шпиталі міста Києва. Тяжкий смуток огорнув матір Світлану, батька Олександра та сестру Валерію, які втратили надійне плече і опору", – додав Федорук.

Церемонія прощання із захисником України відбудеться в понеділок, 17 червня, у його День народження. Прийти та віддати шану воїну можна буде о 12:00 на Алеї Героїв у Бучі.

Як повідомляв OBOZ.UA, під час проходження військової служби обірвалось життя кадрового військового з Київщини Віталія Бєлякова. Як висококваліфікований спеціаліст, він до останнього подиху був вірний справі, яку робив, та українському народові.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом