Кейт Міддтон здійснила перший вихід у 2024 році в старій сукні: чому так сталося
Кейт Міддтон здійснила перший вихід у 2024 році в старій сукні: чому так сталося

Кейт Міддтон здійснила перший вихід у 2024 році в старій сукні: чому так сталося

Королівські особи часто вдаються до перешивання речей, тож люблять старі речі одягати заново з мінімальною обробкою. На події Trooping the Colour принцеса Уельська з’явилася у своїй архівній сукні, яку оновили за допомогою пояса та коміра.

Образ Кейт Міддлтон

42-річна дружина принца Вільяма вперше від початку про заяви про боротьбу з раком з’явилася у платті Jenny Packham з чорною окантовкою та стрічкою на декольте. Сукню оновили за допомогою смугастого банта в області шиї.

Кейт Міддлтон доповнила образ білосніжним капелюхом від ірландського дизайнера Філіпа Трісі та білими туфлями-човниками на підборах. Експерти зазначили, що прикраси знаменитості також не були новими. Сережки, якими вона доповнила образ, принцеса вже одягала двічі. Раніше Кейт одягала їх на хрестини принца Луї у 2018 році та на Вімблдоні у 2023 році.


Перший публічний вихід Кейт Міддлтон у 2024 році / Фото Getty Images

Також герцогиня одягнула брошку, яку вона отримала після присвоєння звання Королівського полковника Ірландської гвардії.

Аутфіт знаменитості доповнив чорний клатч, елегантна зачіска у вигляді об’ємного пучка ззаду та красивий макіяж, який підкреслив її погляд. Незмінною у її образі була обручка, яку вона ніколи не знімає.

Що відомо про хворобу Кейт Міддлтон

  • Принцеса Уельська наприкінці березня заявила, що в неї діагностували рак.
  • За її словами, у січні їй зробили операцію на черевній порожнині. Кейт Міддлтон заявила, що операція минула успішно, однак аналізи після неї засвідчили наявність онкологічного захворювання.
  • Її Високість не стала уточнювати, про який саме тип раку йде мова. Кейт перебуває на ранніх стадіях лікування. Це профілактична хімієтерапія.
Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом