На Покровському напрямку тривають 15 боїв
На Покровському напрямку тривають 15 боїв

На Покровському напрямку тривають 15 боїв

Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту від початку доби зросла до 89, найбільше з них – на Покровському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 19:00 понеділка, 17 червня.

На Харківському напрямку тривають три бойові зіткнення в районі Вовчанська. Від початку доби в цьому ж районі, а також біля Липців російська армія здійснила загалом дев’ять атак.

Попередньо встановлено, що за сьогодні на Харківському напрямку війська РФ втратили 111 представників особового складу, а також черговий танк, бойову бронемашину й 23 безпілотники.

На Покровському напрямку обстановка залишається напруженою. Від початку доби там зафіксовані вже 37 бойових зіткнень. 22 штурмові дії загарбників українські оборонці успішно відбили, ще 15 боїв тривають.

Ситуація на цій ділянці фронту контрольована. «Ворог зазнає значних втрат, особливо у живій силі, – на цей час відомо про 290 мертвих та поранених окупантів. Підрахунок триває», – зазначили в Генштабі.

На Времівському напрямку цієї доби війська РФ п’ять разів намагалися атакувати позиції Сил оборони. Поблизу Старомайорського, Водяного й Урожайного тривають бойові дії.

На решті напрямків особливих змін не відбулося.

«Підрозділи Сил оборони мужньо стримують ворожі спроби просування у глибину території України, завдають окупантам вогневого ураження та виснажують їх наступальний потенціал по всій лінії фронту», – наголосили в Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили сім ворожих атак поблизу Синьківки, Піщаного й Степової Новоселівки.

Фото: 53 ОМБр імені князя Володимира Мономаха

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом