Не заради Вільяма: розкрито таємницю появи Кейт Міддлтон на королівському параді
Не заради Вільяма: розкрито таємницю появи Кейт Міддлтон на королівському параді

Не заради Вільяма: розкрито таємницю появи Кейт Міддлтон на королівському параді

Кейт Міддлтон відвідала світський захід заради короля Чарльза.

Принцеса Кейт Міддлтон днями вперше за довгий час з'явилася в громадськості на урочистому параді Trooping the Colour. Шанувальники були дуже раді, оскільки принцеса зараз бореться з онкозахворюванням.

Причину появи Кейт пояснила редактор Daily Mai Ребекка Інгліш. Вона вважає, що принц Вільям і Міддлтон дуже хотіли, щоб їхні діти Джордж, Шарлотта і Луї були присутніми на параді на честь їхнього улюбленого "дідуся Уельського".

Що відомо про Daily Mail

Daily Mail - британська щоденна таблоїдна газета середнього сегмента, заснована 1896 року, а також новинний вебсайт, що видається в Лондоні. Станом на 2020 рік це була найбільш високооплачувана газета у Великій Британії. Її сестринська газета The Mail on Sunday була заснована 1982 року, шотландське видання було засновано 1947 року, а ірландське - 2006 року. Контент із газети з'являється на вебсайті MailOnline, хоча вебсайт управляється окремо і має власного редактора, повідомляє Вікіпедія.

До того ж принц Вільям був на параді верхи, тому Кейт довелося в кареті супроводжувати дітей. Але принцеса це зробила і заради короля Чарльза, з яким дуже зблизилася на тлі хвороби.

/ Инфографика Главред

"Король став центральною частиною життя Вільяма, Кейт та їхніх дітей, оскільки з молодшим сином, принцом Гаррі, та американськими онуками, принцом Арчі та принцесою Лілібет монарх спілкується вкрай мало. Тому Чарльз насолоджується роллю діда, проводячи більше часу з Джорджем, Шарлоттою і Луї", - зазначила Інгліш.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Кейт Міддлтон - останні новини по темі

Додамо, королівський експерт Кеті Ніколл розповіла про те, як принцесу Кейт Міддлтон, яка шокувала світ новиною про свою хворобу на рак, підтримують найближчі.

А також інсайдери Букінгемського палацу повідомили, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.

Источник материала
Поделиться сюжетом