Оля Полякова публічно звернулась до свого чоловіка після чуток про роман з іншим
Оля Полякова публічно звернулась до свого чоловіка після чуток про роман з іншим

Оля Полякова публічно звернулась до свого чоловіка після чуток про роман з іншим

У третю неділю червня в Україні святкували День батька. Українські зірки теж вітали своїх татусів, а щасливі дружини ділилися теплими словами на адресу батьків їхніх дітей.

Оля Полякова опублікувала зворушливі фото свого чоловіка, Вадима Буряковського з доньками – Машею та Алісою. Вона публічно звернулась до коханого у привітанні.

Я хочу привітати найкращого тата на планеті, який завжди поруч, підтримає, захистить, закидає компліментами, обійме, заспокоїть, прийде і порішає, і завжди на твоїй стороні! В мене такого тата не було! Але ти й мені трошки тато! Ми тебе любимо! Будь головне здоровий, а щастя твоє, як кажеш завжди ти, – ми,
– написала виконавиця.

Чоловік Олі Полякової з дітьми / Фото з інстаграму Олі Полякової

Раніше ходили чутки про роман Олі Полякової з іншим

  • Кілька місяців тому кулінар і блогер Влад Міцкевич"злив" фото поцілунків з Олею Поляковою. Чоловік заявив, що між ними був роман, а співачка вже рік як жила разом з ним. Та наступного дня він спростував свої заяви та пояснив, що переборщив з алкоголем.
  • Оля Полякова назвала відверті фото "безневинними". Співачка у відповідь на чутки пояснила, начебто Влад Міцкевич шантажував її та вимагав гроші. Влад та Оля раніше працювали разом, а до інциденту зі світлинами його звільнили.
  • Зараз Влад та Оля не спілкуються. Влад Міцкевич теж додавав, що насправді між ними не було роману. Однак він вважає, що команда артистки могла б продовжувати розвивати цю "тему" для піару. Багато в чому він також дорікав продюсеру зірки Михайлу Ясинському, який нібито перешкоджав його роботі.
Источник материала
Поделиться сюжетом